📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:16

Babcia na szafce całą aptekę ma więc bardziej to wygląda jak po podaniu "głupiego jasia"... no ale zaczekajmy na opinię jakiegoś experta (czyt. BongMan-a).

To straszne co narkotyki robią z ludźmi...
Śmiać się tak i żartować, być szczęśliwym... Państwo nigdy się na to nie zgodzi!
Śmiać się tak i żartować, być szczęśliwym... Państwo nigdy się na to nie zgodzi!

z braciakiem napiekliśmy kiedyś na rodzinną imprezkę
babcia, mama, ciocia, dwie siostry dwóch szwagrów, ojciec, stryjek no i ja z brackim wszyscy z banem na ustach i pacmanem w głowie siedzieliśmy i się śmialiśmy... kiedyś też na urodzinach u kuzyna wyszliśmy sobie na papieroska i dżoncik w obieg poleciał, też było cudownie
najarać starszyznę plemienną coś pięknego
zioło jest dobre ale jak wszystko z umiarem.

babcia, mama, ciocia, dwie siostry dwóch szwagrów, ojciec, stryjek no i ja z brackim wszyscy z banem na ustach i pacmanem w głowie siedzieliśmy i się śmialiśmy... kiedyś też na urodzinach u kuzyna wyszliśmy sobie na papieroska i dżoncik w obieg poleciał, też było cudownie

najarać starszyznę plemienną coś pięknego

zioło jest dobre ale jak wszystko z umiarem.
@Dafid
Kazdy narkotyk daje jakies przyjemnosci (przynajmniej na poczatku), inaczej ludzie by tego nie brali.
Kazdy narkotyk daje jakies przyjemnosci (przynajmniej na poczatku), inaczej ludzie by tego nie brali.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie