Już matoły pokazaliście pare lat temu BYLE NIE PIS, i teraz mamy Tuska przez takich kretynów i lewaków jak ty. Bogu dzięki że kolorowy nie wygrał bo byśmy byli skończeni jako naród.
tylko BRAUN !
tylko BRAUN !
Pewnie na drugie ręce ma PZPR. Z miłości do partii się nie wyrasta.
Rozumiem, że większość z was jest cofnięta w rozwoju ale bez przesady.
[ Dodano: 2025-06-16, 20:28 ]
Trochę słabo wyszło bo zapomniałem dopisać że logo POmyleńców ma wyglądać jak realistyczny tatuaż.

[ Dodano: 2025-06-16, 20:28 ]
Trochę słabo wyszło bo zapomniałem dopisać że logo POmyleńców ma wyglądać jak realistyczny tatuaż.
KobraPan napisał/a:
Symbol polskojęzycznej, samozwańczej "elity", która jest najzwyczajniej za głupia na to, aby wiedzieć, że jest głupia.
Tak zwane "j🤬pisy"
Lepiej nie patrz na klawiaturę między cyfrą 7 a 9 xD

Jak ja nie cierpię polityki i polityków. Jak się trafi jakiś uczciwy to go zdegenerują,albo wdepczą w ziemię,zastraszą czy tam zabiją.
Nie wiem czy mam się na stare lata uczyć ż🤬dowskiego ,murzyńskiego czy pedalskiego.To mógłby być piękny kraj bez z🤬bów.
(z🤬bów z Sadola bym zostawił)
Nie wiem czy mam się na stare lata uczyć ż🤬dowskiego ,murzyńskiego czy pedalskiego.To mógłby być piękny kraj bez z🤬bów.
(z🤬bów z Sadola bym zostawił)
JoSeed napisał/a:
Lub też imienia ukochanej 😎
Chyba, że to jego ukochana partia.
Albo swastyka.
A nie...
Czekaj...
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
metyoo napisał/a:
dziaranie sobie logo partii politycznej jest tak samo mądre, jak dziaranie sobie swastyki!
Zależy jakiej.