Zależy jakiej.
nazistowskiej ma się rozumieć, chociaż w innych kontekstach swastyka nie jest nazywana swastyką

nazistowskiej ma się rozumieć, chociaż w innych kontekstach swastyka nie jest nazywana swastyką
Ja tam swarzycę mógł bym se p🤬lnąć

Mi zaimponowała. Wyr🤬ał bym ją... a po dobrym seksiwie i 3 orgazmach, jak już by spała, to zap🤬lił bym jej oszczędności życia z komody pod telewizorem.
Jak każdy.Tylko nie każdy się do takich fantazji przyzna....🤨

podpis użytkownika
przewiduje smierc i zniszczenie, lubie te wydarzenia ogladac w tv albo internetach. Nikogo nie ostrzegam aby nie zaburzac moich fantazji, oraz kontiunum czasoprzestrzennego.Nieważne, PO czy PiS, SLD czy inne gówno, trzeba być naprawdę smutnym człowiekiem, bez większych wartości w życiu, żeby zrobić sobie coś takiego...
Ty pewnie lisa masz rudego.
Symbol polskojęzycznej, samozwańczej "elity", która jest najzwyczajniej za głupia na to, aby wiedzieć, że jest głupia.
Tak zwane "j🤬pisy"
"To my jesteśmy lepszy sort"
Jarek Kaczawi
....no więc chyba jednak elyyta to u was ! 😜😜
...ale fakt że 75% ludzi o wykształceniu podstawowym jest wyznawcami jedynie słusznej racji , świadczy że z pewnością jesteście tymi "mądrzejszymi" 😜😜
Kto by pomyślał że poziom mądrości jest statystycznie odwrotnie proporcjonalny do wykształcenia i inteligencji ! 😜😜
Gównoburza ..3...2...1
Jak każdy.Tylko nie każdy się do takich fantazji przyzna....🤨
O pardon. Ja mogłabym tylko pomyśleć o komodzie....🤔
Nieważne, PO czy PiS, SLD czy inne gówno, trzeba być naprawdę smutnym człowiekiem, bez większych wartości w życiu, żeby zrobić sobie coś takiego...
Dokładnie oni wszyscy dążą do tego żeby ludzi zakłócić a później jak nikt nie widzi razem wódę piją
Kiedyś za cenzurowanie własnych wypowiedzi można było dostać bana.
O tym że nazwyaja siebie elita, a mnożyć nie potrafią, ich hasłem przewodnim jest j🤬... To też można wspomnieć.