Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2017-07-20, 9:57 1
już mu niedokrwienie cisło w bakłażan
Zgłoś
ProVVe 2017-07-20, 10:36 7
Ja p🤬le... Miec dystans to jedno, ale dać zrobic z siebie "klałna", żeby trafić do "friend zone" (nie wiem jak to wiernie przetłumaczyć)... Nazwijmy to dać zrobic z siebie pośmiewisko ku uciesze jakiś pudernic i nie por🤬ać... K🤬a trochę godności...

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
Policeman 2017-07-20, 13:14 23
@up Oj tam p🤬lisz
Zgłoś
PanDymsza 2017-07-20, 13:21 74
@ProVVe
Jakiego klauna? Jakie pośmiewisko? Obydwie laski jajcary, a koleś z poczuciem humoru. Wyjmij kołek z dupy boś strasznie sztywny.
Zgłoś
FizycznaSiekiera 2017-07-20, 14:15 15
ProVVe napisał/a:

Ja p🤬le... Miec dystans to jedno, ale dać zrobic z siebie "klałna", żeby trafić do "friend zone" (nie wiem jak to wiernie przetłumaczyć)... Nazwijmy to dać zrobic z siebie pośmiewisko ku uciesze jakiś pudernic i nie por🤬ać... K🤬a trochę godności...

A to czasem nie jest ojciec jednej z dziewczyn? Coś takiego obiło mi się o uszy. A z tym "friend zone".... Żeby zachować merytorykę wypowiedzi bez zbędnych bluzg; O czym Ty p🤬lisz? Ziomeczek zrobił show a Ty twierdzisz że jego celem było por🤬anie? Wyjdź z piwnicy.

podpis użytkownika

"Jest po 24, jem torcik makowy, moja panna śpi obok a ja oglądam samojebiącego się pedryla. Co się ze mną stało co zrobił ze mną sadistic....?"
~majestat123
Zgłoś
Radbug 2017-07-20, 14:54 5
Jak dla mnie to najlepsza akcja w tenisie jaką w życiu widziałem.
Zgłoś
wigan77 2017-07-20, 14:57
cyrk z tego wimbledonu sie zrobil w ostatnich latach
Zgłoś
Konto usunięte 2017-07-20, 15:23
Mega pozytywna akcja. Piwko za grubaska grajacego z tenisistkami
Zgłoś
ProVVe 2017-07-20, 17:46 1
Zaczeło się k🤬a ocenianie mnie przez bande ciuli (może za wyjątkiem Policemana który krótko po męsku dał mi jakąś wskazówkę do refleksji), ale dwie następne cioty za przedstawienie własnego zdania liżą sobie fiuty i podnoszą ego. Możecie klękać do miecza p🤬leni nieudacznicy...

PS. J🤬 grubasów! na siłkę, matę, salę ćwiczyć!

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
Essent 2017-07-20, 19:36
Fajnie to wyszło.Powinien autografy dawać
Zgłoś
Konto usunięte 2017-07-20, 22:02
Kto nie ogląda i nie rozumie tenisa widzi tu jakieś "friend zony" i ośmieszanie kolesia. Wiele bym kiedyś dał za takiego przytulasa od Kim Cljisjters.
Zgłoś
Konto usunięte 2017-07-20, 22:16 1
A ja oglądałem i cały czas miałem nadzieję, że gość im wywali takiego returna, że laska nie zdąży głowy odwrócić
Zgłoś
allmaciejd 2017-07-21, 11:24 5
PanDymsza napisał/a:

@ProVVe
Jakiego klauna? Jakie pośmiewisko? Obydwie laski jajcary, a koleś z poczuciem humoru. Wyjmij kołek z dupy boś strasznie sztywny.

Nie może wyciągnąc, bo by się posrał z zazdrości
Zgłoś