👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Scenka nr.2.
Nawet w środowisku naturalnym nie potrafią się odnaleźć.
A po upadku jak zwykle przyjęta,pozycja Wejściowa.

Nawet w środowisku naturalnym nie potrafią się odnaleźć.
A po upadku jak zwykle przyjęta,pozycja Wejściowa.

Kobiety są wybitnie mało zabawne. Nawet jak się wywali to jest to bardziej żenujące niż śmieszne

@up nie p🤬l, ta ostatnia wybitnie połączyła żonglowanie z breakdancem

Większość r🤬able... za wyjątkiem tej tłustej świni na dmuchanym zamku.
Nadal ktoś twierdzi że baby powinny zajmować te same stanowiska, za tą samą kasę co mężczyźni?
Jak można się doprowadzić do takiego stanu, żeby nie być w stanie wejść na dmuchany k🤬a zamek, na dodatek z eskortą od dołu.
Wszysytkim kobietom znajomość podstawowych praw fizyki sprawia aż taki problem ?
@SQT nie widzę na tym filmiku nic czego nie odj🤬 by też facet, włącznie z tańcem na kuchni. Słaby argument.
Nawet nie jest mi żal tej co dabowała na tym rowerze, mogła się wp🤬lić ryjem centralnie w metalowe mocowania mostu.
Wieprzek na dmuchanym zamku-liczyłem,że pęknie i cudnie wydupi wieloryba w luft
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie