📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już kiedyś to napisałem. Najbardziej pijany w trzy dupy facet nie jest tak żenujący jak pijana kobieta.

no ja właśnie czekam jak ta moda w Polsce się unormuje bo inaczej to ja nie rozumiem gadek o tym co kto studiuje jakie firmy prowadzi i ile książek nie przeczytał...
Gdyby ktoś pytał czemu gardzę imprezowymi lalami, to już mam zakladeczkę

przepraszam, ale nie jestem w stanie oglądać takiego gówna i nie chodzi mi o składankę, ale o te prymitywne zachowania i niby śmieszne żarty

Jakie one sa pokraczne zauwazyliscie ze zawsze upadaja na ryj? Potknie sie na chodniku wyjebie sie na ryj wyjebie sie na rowerze leci na ryj spadnie z karuzeli wyjebie sie na ryj niech ktos im powie ze latwiej poskladac reke niz ryj albo zeby chociaz probowaly inaczej upadac
głupie to to takie, że aż się przykro robi...
ale za to jakie pożyteczne
ale za to jakie pożyteczne

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie