Człowieku, kiedy ty sypiasz? Doceniam to, że wrzucasz filmiki co chwilę, przez całą dobę, ale pomyśl o swoim zdrowiu. Wstaw sobie przynajmniej okno w piwnicy, będziesz mógł odróżnić dzień od nocy
ManBearPig napisał/a:
Człowieku, kiedy ty sypiasz? Doceniam to, że wrzucasz filmiki co chwilę, przez całą dobę, ale pomyśl o swoim zdrowiu. Wstaw sobie przynajmniej okno w piwnicy, będziesz mógł odróżnić dzień od nocy
Postaw lepiej piwo Halmanowi, dzięki niemu mamy co oglądać nazajutrz w pracy

squach napisał/a:
Postaw lepiej piwo Halmanowi, dzięki niemu mamy co oglądać nazajutrz w pracy FTW
Panie kierowniku, ja stawiam przez cały czas
- Ile pompek zrobi Chińczyk w minutę?
- Pięć. Trzy do roweru i dwie do piłki.
- Pięć. Trzy do roweru i dwie do piłki.
podpis użytkownika
Wuchta Wiary Tey
Sralman sie przestraszyl ze mu pinkman piwka zabierze i wrzuca byle gowno od wczoraj haha
no nie wiem czy opłacało im się wracać po bombelka... tak duży wysiłek, a przecież można zrobić nowego. TAkie myslenie tam w Chinach.
Jeśli mogę coś zasugerować, to w Azji tylko Chiny mają niebieskie tablice rejestracyjne

ManBearPig napisał/a:
A może jest ich dwóch i naginają całą dobę

ManBearPig napisał/a:
Po co mu to okno? bedzie widział tylko srające psie dupy znając nasze piękne polskie ulice
podpis użytkownika
J🤬 k🤬y