...czyli co rozkreca najwiekszych twardzieli:
i bonus dla fanow:
podpis użytkownika
-Tato, czy to prawda ze twoj ojciec byl debilem?
-chyba twoj!
Konto usunięte
2010-11-08, 14:55
Jestem ciekaw, jak dużo kasy polaciało dla tych kolesi, żeby takie coś odje*ali ...
Konto usunięte
2010-11-08, 15:24
Dzięki za bonus dla fanów właśnie sobie wydłubałem oczy i asf nofaufsanjv jkl aaaaaaaaaaa!!!!!!
Mało ci że muzyka w tym filmiku jest taka jaka jest, to jeszcze zdjęcie tego z🤬ba musiałeś tu wrzucić?
odkupujesz mi monitor bo zaraz go rozwalę przez tego z🤬ba w sweterku z głosem jak niedor🤬ana baba
Konto usunięte
2010-11-08, 16:43
Pierwsza sprawa, to powinno znaleźć się w dziale hard/okrucieństwo wobec ludzi. Po drugie, to chłopaki spod "błękitnej ostrygi" mają nowe "kocie" ruchy.
Ja p🤬le, jak trzeba się poniżyć żeby tańczyć przy tej muzyce. Jednak hajsu to oni musieli sporo dostać
Wrrr na szczeście sam Sadistic ma Asa w rękawie i umie mnie obronić od złego ! nie ma to jak reklamy. pierwszy raz sie ciesze że wyskoczyła
Konto usunięte
2010-11-08, 17:19
Nie zdziwił bym się gdyby to był bar dla gejów...
Konto usunięte
2010-11-08, 17:30
k🤬a takie rzeczy powinny być zabronione ><
biber biber biber, ty odbytowcu z mordą jak rzucające się gówno w przeręblu
podpis użytkownika
Siema!
Konto usunięte
2010-11-08, 17:50
Luuudzie, takie rzeczy to się na harda wrzuca...
k🤬a przy obiedzie bardziej bezpieczny jest hard bynajmniej nie ma tam tego pedofila bimbera czy jak tej k🤬ie na imie
myslalem ze jestem twardy ze hard jest dla lamusow. ale tego nei wytrzymalem do konca
Im więcej sie o nim gada, tym więcej go jest. Może skończcie to zniknie stąd, hmmm? Dla nieinteligentnych - wyp🤬alać z tym.
podpis użytkownika
W każdym z nas tkwi morderca, trzeba go tylko znaleźć.