📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:28

Wina kierownika.
Inna sprawa to matka, która nie nauczyła dzieci jak się zachować na przejściu dla dzieci.
Pocieszające jest to, że ma dwójkę i dwa razy może popełnić błąd
Inna sprawa to matka, która nie nauczyła dzieci jak się zachować na przejściu dla dzieci.
Pocieszające jest to, że ma dwójkę i dwa razy może popełnić błąd

Polecę klasykiem - wina nagrywającego xD
Swoim frywolnym zatrzymaniem prowokował pieszych xD
Swoim frywolnym zatrzymaniem prowokował pieszych xD
Quassar napisał/a:
podziękuj kierowcą
Komu ma podziękować ?
Dwa ryby z mamom kupiłę na wigilię ?
Dlatego ja jak przechodzę przez pasy z synami to ide pierwszy, dzieci stracą ojca ale chociaż zyskają traumę na całe życie.
tomnbb napisał/a:
Zatrzymanie się pieszego na 5 s nic nie kosztuje a wręcz czasami ratuje mu życie. Zatrzymywanie samochodu przy każdym "zbliżającym" się do pasów kosztuje zdecydowanie więcej:
-pył z klocków niepotrzebnie zanieczyszcza srodowisko
-rośnie spalanie i przez to emisja co2 i innych substancji do środowiska
Skoro według Ciebie koszta są kryterium to oczywiście, że zatrzymanie kosztuje o wiele mniej. Zobacz statystyki kosztów usuwania wypadków i kolizji w Polsce. To jest dopiero kwota i zanieczyszczenie.

Smokw napisał/a:
Skoro według Ciebie koszta są kryterium to oczywiście, że zatrzymanie kosztuje o wiele mniej. Zobacz statystyki kosztów usuwania wypadków i kolizji w Polsce. To jest dopiero kwota i zanieczyszczenie.
Ja tu specjalnie pisze o kosztach dla środowiska - dla "aktywistow" środowiska ważniejsze od zdrowia 😜
Ciekawe czy w telefonie rozbiła się szybka? Jeśli był w futerale, to jest szansa, że nie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie