Hardcorowy inwalida
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:22
Szkoda że nie podwójny...
Ale jak było w tle "chce spróbować" niech próbuje może wtedy sie wydupcy ;D
Ale jak było w tle "chce spróbować" niech próbuje może wtedy sie wydupcy ;D
respect(szacun)
w pierwszej chwili myslałem że to jakis skate po przejsciach ew.motórzysta ...ale raczej nie(patrz nogi i stopy)od maleńkosci chyba smiga na 4 kółkach (moge się mylić jestem juz po kilku browarkach)
w pierwszej chwili myslałem że to jakis skate po przejsciach ew.motórzysta ...ale raczej nie(patrz nogi i stopy)od maleńkosci chyba smiga na 4 kółkach (moge się mylić jestem juz po kilku browarkach)
@zaqwas
Pomyśl, teraz ma sprawność fizyczną od pasa w góre, gdyby spadł na głowę to mogłoby być tylko gorzej (całkowity paraliż, jakaś śpiączka, śmierć )
Pomyśl, teraz ma sprawność fizyczną od pasa w góre, gdyby spadł na głowę to mogłoby być tylko gorzej (całkowity paraliż, jakaś śpiączka, śmierć )
Fumar napisał/a:
Także ogarnijcie te komentarze, bo ni to śmieszne, ni to fajne.
Witaj na sadistic.pl
@up. Ej no sorry kurde, można pośmiać się z jakiegoś kretyna/kretynki co jedzie na hulajnodze przyczepionej do wózka golfowego i sp🤬ziela się na ryj, ale z niepełnosprawnego gościa, który nie siedzi w domu tylko wychodzi i coś ćwiczy?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie