Główna Poczekalnia (6) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
🔥 Ktoś tu zaraz dostanie w mordę - teraz popularne
konto usunięte 2022-11-25, 1:58 2
kroguletz napisał/a:

a co ja moge, przecietniak jestem a w polsce brakuje ponad milion kobiet, u mnie w regionie średnio 130 facetow na 100 kobiet

to znajdź sobie chlopaka
Zgłoś
Collector 2022-11-25, 2:27
Janusz i Karen
Zgłoś
mazga50 2022-11-25, 3:49 2
Z córką się wygłupia, albo z wnuczką.
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2022-11-25, 5:13 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
roxster 2022-11-25, 7:42 1
Po co to tutaj jest?
Zgłoś
konto usunięte 2022-11-25, 8:11 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bobiczek 2022-11-25, 9:11
Według mnie to on ma mózg 15 latka
Zgłoś
Płatek 2022-11-25, 11:16 1
dennissliwa napisał/a:

Ostanio na wykopie o nim było. Typ ma okolo 40 lat wyrwał jakas malolate z domu dziecka lat 14-15(zabrał do Monako wozil Ferari itp) Zrobił jej dziecko. teraz sie stara nad opieka nad nia Jak coś to nie jest ta z tego filmiku. jak widac gustuje w małolatkach
Typ sie nazywa Tomasz Chic, to zwykły pedofil. tutaj macie film o nim, oglądać od 9:00 min

Zasadniczo wiem kim jest ten Czik. Daleko mi do zrozumienia takich postaci, ale kanał, który wstawiłeś to tworzy chyba jakiś prawiczek z wykopu z gigantycznymi kompleksami xD Łatwiej słuchać Czika po mefedronie niż autora tego filmu.
Zgłoś
MiluQ 2022-11-25, 14:16 1
Ogolnie gosciu kiedys za czasow malolata poszedl siedziec za jakiegos z pruszkowskich za grube sianko i jak wyszedl to se wali koko i male dupy
Zgłoś
dracov6664 2022-11-25, 18:52 1
Znany pedofil z YT.
Zgłoś
rulas 2022-11-25, 23:21
Zgłoś
Rick_Sanchez 2022-11-26, 21:29
MalcolmX napisał/a:

Pospłacałem długi

Chciałem napisać ,,frajer" po tym jak napisałeś o spłacaniu długów, ale to jest zbyt łagodne słowo, kiedy okazało się, że kiedy źródełko wyschło, panna poszła gdzie indziej
Zgłoś
M_A 2022-11-28, 11:08
Zgłoś
Zuwalsky 2022-11-28, 13:39
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem