Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Budrys2000 napisał/a:
Nie zazdrość, tylko weź się do roboty
a co ja moge, przecietniak jestem a w polsce brakuje ponad milion kobiet, u mnie w regionie średnio 130 facetow na 100 kobiet
MiluQ napisał/a:
e tam, prince chic juz ma nowa dupe
Chyba stara, bo mu sie pruje xD
Btw. Ale szlaufa!
Ty skąd masz te dane, że w Polsce kobiet brakuje? Weź wyjdź ze swojego bunkra na świeże powietrze, od lutego do Polski zawitało co najmniej milion samotnych Ukrainek
podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
phrontch napisał/a:
Ty skąd masz te dane, że w Polsce kobiet brakuje? Weź wyjdź ze swojego bunkra na świeże powietrze, od lutego do Polski zawitało co najmniej milion samotnych Ukrainek
Dane GUS liczba osób stanu cywilnego "wolny"
A Ty podaj dane na temat tego miliona singielek z UA bo ja mam informacje że tam jest 80% matek z dziećmi i emerytek
Ja p🤬le... a sraj swojej lasce na ryj jak chcesz, po c🤬j to wrzucasz?
kroguletz napisał/a:
a co ja moge, przecietniak jestem a w polsce brakuje ponad milion kobiet, u mnie w regionie średnio 130 facetow na 100 kobiet
No to dupa…

Ktoś mi wytłumaczy o c🤬j tu chodzi? Powinienem go skądś znać i to jakiś rodzaj dissu na jego rywala w czymś tam w czym oni się zajmują czy to k🤬a c🤬j nie wiem ja p🤬le.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Kto to jest Bad Boy ?? Prosimy o więcej szczegółów. Nie wiem odcięli mu łeb??
kroguletz napisał/a:
kroguletz napisał/a:
Dane GUS liczba osób stanu cywilnego "wolny"…
Teoria że w grupie osob stanu cywilnego „wolny” kobiet jest zdecydowanie mniej od mężczyzn jest bledna. Na stan cywilny wolny skladaja sie panny i kawalerzy, rozwiedzeni, wdowy etc.
Ogolem mężczyzn jest o 1 milion 258 tysięcy ( w 2011r. mezczyzn bylo mniej o ponad 1100’000) i 330 stu mniej od kobiet ogółem?

Wg rozkladu wiekowego. do okolo 45-50 roku zycia Mezczyzn jest statystycznie wiecej, potem padamy szybciej.
Moja rada. Jezeli nie wepchnales sie w swoją grupę wiekową to celuj w +70. gdzie jest deficyt facetow. Tam masz wieksze szanse na zar🤬anie.