dobrze go zgasiła, wygląda na kogoś kto tego potrzebował.
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.
Potem jej wp🤬li i będzie płakać. Ale pamiętajta, łobuz kocha najbardziej.
Pokaże jej jak wrócą do swojego gniazdka - może na harda jakiś nowy, ciekawy materiał wpadnie

Moja prowadzi do domu. Ja sie napilem. Wskocze dzisiaj na starą, ale pewnie powie to samo co ta
podpis użytkownika
Jedzenie pobudza myślenie.
z tego co wiem to słowo BAD znaczy tyle co zły, ale w sensie szalony, nieokiełznany, a nie kiepski w tym przypadku w łóżku.
podpis użytkownika
Z c🤬jem i z prądem żartów nie ma!
Ktoś to naplety źle przetłumaczył albo celowo się z was nabija
Ona na koncu mówi najgorszy ze słych parówy!

mieszalniapasz napisał/a:
z tego co wiem to słowo BAD znaczy tyle co zły, ale w sensie szalony, nieokiełznany, a nie kiepski w tym przypadku w łóżku.
to wroc do szkoly na lekcje angielskiego razem z 20 idiotami, ktorzy postawili piwo
ja p🤬le
bad wg. google: zły, kiepski, nieprzyjemny, nieświeży, niedobry, słaby
bad wg. słownika google: zły, kiepski, nieprzyjemny, nieświeży, niedobry, słaby
bad wg. google: zły, kiepski, nieprzyjemny, nieświeży, niedobry, słaby
bad wg. słownika google: zły, kiepski, nieprzyjemny, nieświeży, niedobry, słaby
Nie chodzi o samo słowo bad tylko okreslenie bad boy.
haha to c🤬ja wiesz

No i mylisz się w tym przypadku, a ameby z sadola dają piwka, za robienie ich w bambuko