K🤬a, próbowałem w życiu kilku rzeczy ale tak się upodlić nie zdarzyło mi się a bywało ciekawie nie powiem... .
Po latach powiem, że najwolniej i najbardziej niszczy alkohol i to gówno było ciężko rzucić.
Co do Pani powyżej, to już chyba tylko do odstrzału.
Po latach powiem, że najwolniej i najbardziej niszczy alkohol i to gówno było ciężko rzucić.
Co do Pani powyżej, to już chyba tylko do odstrzału.
K🤬a świat na głowie stoi. Ludzie o aborcje walczą a do takiego gówna pogotowie wzywają.
Kto jest na najlepszej imprezie w życiu?
Taki jednoosobowy Woodstock...
Taki jednoosobowy Woodstock...
czemu "BadTrip" ja tam widzę że się dobrze bawi
podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadola
Najgorsza robota dla policjanta. Szkoda brudzić radiowóz. Od razu śmieciarkę wezwać i wywieźć do utylizacji
Racja, albo stymulant/euforyk typu alfa-PVP, który wywołał reakcję psychotyczną, albo deliriant, typu bieluń, po tym też ludzie mają fazę trwającą do 3 dób, podczas których mają totalną odklejkę, typu czytają nieistniejące książki, palą nieistniejące fajki, toczą wielogodzinne debaty z nieistniejącymi ludźmi

Ja się naj🤬 lekko lubię i coś nawet zajarać ale jaka jest k🤬a przyjemność w takim czymś i żeby tak się zaj🤬
kaktus87 napisał/a:
Ja się naj🤬 lekko lubię i coś nawet zajarać ale jaka jest k🤬a przyjemność w takim czymś i żeby tak się zaj🤬
Spróbuj to się dowiesz
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczka