Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Biologicznych rzeczywiście maja wszyscy, to chyba logiczneCiekawa obserwacja - praktycznie wszyscy homoseksualiści mają heteroseksualnych rodziców - co wy na to, skąd się to wzięło? Czyli to HETERO są WINNI tego istnienia homoseksualizmu. Wiem, wiem, pewnie by się tam można doszukać że to w większym procencie dzieci z rozbitych rodzin, wychowane przez samotne matki, albo wilki, dzieci ufo czy cokolwiek.
Jak dla mnie nie dość że pary homo nie powinny mieć dzieci (poza tym niech sobie robią co chcą), to pary HETEROSEKSUALNE powinny mieć pozwolenie na posiadanie dzieci, większość ludzi w ogóle się k... nie powinna rozmnażać.
I na sadisticu było by wtedy luźniej.

Równie dobrze możesz powiedzieć, że seks oralny jest nienaturalny bo używasz języka. Nie chodzi o to, jak uprawiasz seks tylko z kim, czy to anal czy klasyczny - robisz to z kobietą bo tak nakazuje nam natura - wtedy jest to normalne, a nie z okazem tej samej płci jak twoja, i będę to nazywał chorobą, zboczeniem i czymś nienaturalnym, ponieważ robisz coś z kimś, z kim natura ci nie każe jak i nie "pozwala".
Być może troche chaotycznie pisze bo jestem wstawiony, ale jak najbardziej wiem co mówie.
Według tego co napisałeś, to wszelka masturbacja i używanie wibratorów, lalek też jest chorobą i zboczeniem. Ba, masturbacja to nawet przejaw homoseksualizmu, bo robisz to z osobą tej samej płci. xD

Naucz nazywać się rzeczy po imieniu.
Czyli.
Seks analny to Sodomia
I nieważne czy potępia go sama Biblia, ważne że nie jest to normalne, a chore.
Więc porównywanie seksu analnego kobiety i mężczyzny [co jest w gruncie rzeczy jest obrzydliwe, ale są gusta i guściki, o których wiadomo że niema co dyskutować] do "seksu" dwóch pedziów to jak powiedzenie że lewaki to mądrzy "ludzie"
Śmieszne jest to, że po polsku sodomia oznacza zoofilię, a seks analny głównie w USA. Do tego Sodoma to ogólnie miasto rozpusty, nie homoseksualistów. Coś się pan ze źródłem marnie przygotował.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie