Więc porównywanie seksu analnego kobiety i mężczyzny [co jest w gruncie rzeczy jest obrzydliwe, ale są gusta i guściki, o których wiadomo że niema co dyskutować] do "seksu" dwóch pedziów to jak powiedzenie że lewaki to mądrzy "ludzie"
Lubisz linki z wikipedii? To masz, ten jest o tobie:
Pruderia.
Gówno ci do tego, czy coś jest obrzydliwe czy nie. Jak dwoje (lub więcej) dorosłych, nieubezwłasnowolnionych ludzi chce coś we własnym gronie zrobić i nie powoduje to krzywdy lub uszczerbku na zdrowiu osób (lub istot) trzecich, to c🤬j ci to tego, co tam sobie robią. Wbij sobie do łba, że, tak samo jak ty masz prawo do posiadania własnych poglądów, oni mają prawo do pakowania sobie wszystkich członków w dowolne otwory, w dowolnej scenerii, w dowolny sposób, z dowolną częstotliwością. Kropka.
O ile nie brakuje lewackich oszołomów i kretynów, o tyle ty bijesz ich na głowę wszystkich do kupy wziętych.
Grindguts aż dziwie się, że ktoś stawia ci piwa.. no tak w końcu na to coś grodzkie też ktoś musiał zagłosować.. takich to tylko wsadzić w pociąg i wysłać na leczenie klimatyczne
podpis użytkownika
J🤬 jebiących PIS i KonfederacjęJ🤬 wszelkie postkomunistyczne marksistowskie twory: PO, Lewicę, TVN, GW, LGBT, BLM, Antifę, Strajk Kobiet itp.

Porównanie homoseksualizmu i mukowiscydozy mnie po prostu rozwala xD
Wyobrażajcie sobie dalej geja jako chudziutkiego, delikatnego chłopaczka w różowej koszuli, proszę bardzo - ale prawda jest taka, że według statystyk, które przecież tak kochacie, KAŻDY z was pracuje, uczy się lub ma w grupie znajomych chociaż jednego geja/lesbijkę.
Co do badań hamerykanskiego naukowca - przyznał się niedawno, że badania były fake - to raz.
Dwa - Waśniewska i jej podobne suki, wyrzucające dzieciaki na śmietnik albo używające śliskich kocyków, są w 100% hetero.
Na koniec - jak trzeba być ZBOCZONYM, żeby zastanawiać się i oceniać, kto z kim, co sobie wkłada w jaki otwór? Macie jakieś kompleksy czy co?

Grindguts idź grodzkiej wyliż jaja. To przez takich jak Ty Polska staje się tak zj🤬a jak holandia
Grindguts aż dziwie się, że ktoś stawia ci piwa.. no tak w końcu na to coś grodzkie też ktoś musiał zagłosować.. takich to tylko wsadzić w pociąg i wysłać na leczenie klimatyczne
ahhaha ale teraz jebłeś tekstem no k🤬a proszę cie człowieku

podpis użytkownika
J🤬 jebiących PIS i KonfederacjęJ🤬 wszelkie postkomunistyczne marksistowskie twory: PO, Lewicę, TVN, GW, LGBT, BLM, Antifę, Strajk Kobiet itp.

up@
proszę Cię wyjdź, ja po prostu nie chcę przebywać z ludźmi, którzy są upośledzeni/dysfunkcyjni, ponieważ tacy ludzie mi się do niczego nie przydadzą, tylko będą mnie opóźniać w działaniu. I gówno mnie to obchodzi, że to są też ludzie, psia suka też porzuca swoje potomstwo jeżeli jest chore, nie daje mleka etc,
A jak to sie odnosi do jego posta, ty j🤬y debilu?
@up
Weź idź przyjmij kolejnego k🤬sa w dupe i skończ się pocić tutaj, bo Twoje smutne teksty tylko wk🤬iają ludzi. Ewentualnie jesteś ćwierćmózgiem, który myśli, że jest śmieszny...
I na c🤬j po nim cisniesz, sk🤬ialy gimbusie? Wyrazil swoje zdanie a ty juz tak obficie krwawisz z dupy?
Grindguts idź grodzkiej wyliż jaja. To przez takich jak Ty Polska staje się tak zj🤬a jak holandia
To ze ty lubisz lizac jaja nie znaczy ze on tez, wyp🤬alaj przychlascie.