👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@settogo: czyli uważasz że lepiej potraktować te rzeczy jako normalne i nie warto ustalać granic chamstwa i buractwa? A ta grafika odnosi się do ćpunów i dilerów w jaki sposób ważą i paczkują narkotyki. Nikogo nie mam zamiaru pouczać, jestem za dekryminalizacją zielska, ale na promowanie tego gówna się nie zgadzam.
Swoją drogą, chwalenie się paleniem/braniem/piciem stało się teraz strasznie modne. Dziwna ta dzisiejsza moda.

settogo napisał/a:
Zauważ drogi użytkowniku, że ten portal idąc Twoją logiką zachęca do rasizmu, seksizmu, śmiania się z słabszych, znęcania nad zwierzętami, śmiania się z cudzego nieszczęścia, w rażący sposób ukazujący nagość, a kobietę jako dziurę do walenia.
Każdy ma swój rozum, więc nie pitol i zajmij się kwestiami które Tobie się podobają/nie podobają, a nie pouczaj moderatorów.
Zauważ drogi, użytkowniku, że używając słowa "portalach", kolega zwrócił uwagę na to, że na dwóch lub więcej obrazek ten się już pojawił. Kwejk - przed chwilą zobaczyłem ten obrazek i miał już ponad 3500 share. Jak myślisz, jaka średnia wiekowa jest na kwejku?
12 lat? Może 13.

dannyś napisał/a:
Pener666,
Bo to jest LG KF600, tylko nie wiem po co jest w nim waga![]()
Obrazek
Moim zdaniem jest po to żeby coś zważyć.

@konował: Dobra prowokacja. A jeśli nie, to wyjdź na ulicę i popatrz sobie na tych meneli, co zbierają puszki po piwie z kosza i wypijają resztki kropelek.

zabawne, gdy ktoś obala pół litra wódki na łyka to jest w porządku i takie filmy zawsze wywołują jakaś dziwną ekscytacje w komentarzach, jakiekolwiek odniesienia do mj z kolei odbierane są jako obnoszenie się z jaraniem bądź promocją narkotyków. wewnętrzna chęć krytyki wszystkiego chyba leży w naszej polskiej mentalności.

marekeasy
zakładam że lubisz wypić latem zimnego browarka(ok,piwko jest legalne) ale.."To gówno nikomu nie jest potrzebne do życia. ",poza tym to ALKOHOL i sporo dzieciaków widzi jak pijesz i może popaść w alkoholizm,zniszczyć wątrobe i umrzeć,a od dobrego jointa nikt jeszcze nie umarł
(nie chce obrazić żadnego piwosza na tym portalu)
zakładam że lubisz wypić latem zimnego browarka(ok,piwko jest legalne) ale.."To gówno nikomu nie jest potrzebne do życia. ",poza tym to ALKOHOL i sporo dzieciaków widzi jak pijesz i może popaść w alkoholizm,zniszczyć wątrobe i umrzeć,a od dobrego jointa nikt jeszcze nie umarł

(nie chce obrazić żadnego piwosza na tym portalu)
Niah niah c🤬le robią spamy i spiny ^^ ja bym zamknął bo przeciwnicy zawsze się będą pluć.
A co, wziąłeś coś? To jest szafran - najdroższa przyprawa świata. Sprzedawana na gramy, a niektórzy oszuści zamiast grama dają 0,7.
I kto tu ma narkotykowe skojarzenia?
Kolego chyba nie wiesz jak szafran wygląda...
I kto tu ma narkotykowe skojarzenia?
Kolego chyba nie wiesz jak szafran wygląda...
@up ale musisz przyznać że marycha też ryje banie, i nikt mi nie wmówi, że nie ... Oczywiście wolę to niż alkochol.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie