📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:31

A co, wziąłeś coś? To jest szafran - najdroższa przyprawa świata. Sprzedawana na gramy, a niektórzy oszuści zamiast grama dają 0,7.
I kto tu ma narkotykowe skojarzenia?
I kto tu ma narkotykowe skojarzenia?
Pener666,
Bo to jest LG KF600, tylko nie wiem po co jest w nim waga
Bo to jest LG KF600, tylko nie wiem po co jest w nim waga

dobrych pare lat temu gram tego czegos byl drozszy niz gram zlota.
Ale bzdet. Głupi a'la demotywator, a jeszcze głupsze tłumaczenie. To, czy ktoś Cię jebie po portfelu to jest tylko i wyłącznie TWOJA sprawa @Bongman i nie musisz eksponować tego takimi pierdołami. Ten, kto wie, to wie.

Tak to jest, jak ludzie idą na łatwiznę i czekają, aż im się wszystko poda na tacy.
Zainwestuj w odpowiedni sprzęt i sam sobie hoduj, zamiast publicznie płakać, że oszuści źle ważą i dosypują majeranek.
Zainwestuj w odpowiedni sprzęt i sam sobie hoduj, zamiast publicznie płakać, że oszuści źle ważą i dosypują majeranek.
antychrust napisał/a:
Tak to jest, jak ludzie idą na łatwiznę i czekają, aż im się wszystko poda na tacy.
Nie każdego stać na swój sprzęt i prywatną hodowlę. Już pomijając fakt, że jest to w naszym chorym kraju nielegalne. >.<
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie