33-letnia kobieta oraz jej 13-letnia córka zostały potrącone 18 października przez 71-letniego kierowcę Opla Astry w czuwaskiej wsi Imenewo. Zostały zabrane do szpitala, Kierowca zapewniał że jechał z prędkością nie większą niż 60 km/h.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:22
🔥
Niewypał
- teraz popularne
33-letnia kobieta oraz jej 13-letnia córka zostały potrącone 18 października przez 71-letniego kierowcę Opla Astry w czuwaskiej wsi Imenewo. Zostały zabrane do szpitala, Kierowca zapewniał że jechał z prędkością nie większą niż 60 km/h.
pikabu napisał/a:
Ciemno, mokro, deszcz, piździel z ciężarówki co stoi i cię oślepia, nieoświetlone przejście, oraz stado downów ubranych na czarno, pakujących się prosto pod koła. Brakuje tylko policji za tobą.
I jeszcze dodatkowe źródła światła na szybie w postaci telefonu.
Dobre światła, dobry refleks, 71 lat... i to odbicie ekranu telefonu w przedniej szybie - brawo.
A ja sobie tydzień temu kupiłem i kurtka mi sie podoba odblask też wymaita
imgur.com/a/G7s3ET3
imgur.com/a/G7s3ET3
Tak to jest jak pieszy uważa, że ma zawsze pierwszeństwo na przejściu. Ten debilny przepis więcej szkodzi niż pomaga. Trzeba się rozejrzeć czy nic nie jedzie i dopiero przechodzić.
I co z tego, że masz pierwszeństwo? jak z samochodem nie masz szans, i zginiesz, lub gorzej, możesz przeżyć i zostaniesz warzywem. Cmentarze są pełne ludzi co mieli pierwszeństwo. Na drodze trzeba mieć zasadę ograniczonego zaufania.
I co z tego, że masz pierwszeństwo? jak z samochodem nie masz szans, i zginiesz, lub gorzej, możesz przeżyć i zostaniesz warzywem. Cmentarze są pełne ludzi co mieli pierwszeństwo. Na drodze trzeba mieć zasadę ograniczonego zaufania.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie