👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jako lekarz kieruje się swoim sumieniem, nie czyimś.
Pouczycie się 15 lat, to może będziecie mogli podejmować podobne decyzje.
W mędzyczasie proponuje zamknąć ryj, bo i tak każdy postępuje według swoich zasad.
W mędzyczasie proponuje zamknąć ryj, bo i tak każdy postępuje według swoich zasad.

DziadMróz napisał/a:
Jako lekarz kieruje się swoim sumieniem, nie czyimś.
a komornik kieruje sie sumieniem?

noster napisał/a:
No niestety dość nie trafione argumenty tego blogera nie przemawiają do mnie w ogóle.. jeśli dziecko nie widziało świata to jego mózg nie podjął aktywności więc tak jakby go nie było a jak go niema to nie cierpi, więc płody nie cierpią i można je abortować ? przecież to tak głupie że aż boli..
psycho-kato argumenty są takie, że nie można abortować bo płód czuje ból jak jest "rozrywany" na kawali. To jest głupie, że aż boli.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie