👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Do MCMerci, Ty chyba się jako ten skrzywdzony przez Chazana urodziłeś

Imie_jego_44 napisał/a:
MCMerci, weź skup się na nauce zamiast spamować, jak znów nie zdasz matury to będziesz musiał czekać rok i ciężej będzie to zrzucić na wszystkim wokół w myśl twojego lewackiego światopoglądu o odpowiedzialności zbiorowej a nie jednostki.
JURIJ_77, powalający tok myślenia, życie ludzkie zrównywać z budynkiem.
Korwinistę lewakiem nazywają... ty to jesteś popieprzony jak lato z radiem
A o maturę się nie martw, nawet jak nie zdam to i tak będę miał więcej procent niż kibole z RN

O kurcze to jak ty sobie chcesz poradzić w utopii Korwina gdzie wygrywają najmądrzejsi/najbardziej pracowici skoro nie możesz sobie nawet poradzić z testem ułożonym tak by nawet idiota go zdał?
w dodatku szukasz winnych w CKE, nauczycielach, szkole we wszystkich wokół tylko nie u siebie, inni sobie poradzili więc dało się, na wolnym rynku oni by sobie poradzili, a ty nie bo z twoim podejściem, że wszystko wokół sprzysięgło się przeciwko tobie i dlatego sobie nie radzisz jesteś typowym roszczeniowym lewakiem.
w dodatku szukasz winnych w CKE, nauczycielach, szkole we wszystkich wokół tylko nie u siebie, inni sobie poradzili więc dało się, na wolnym rynku oni by sobie poradzili, a ty nie bo z twoim podejściem, że wszystko wokół sprzysięgło się przeciwko tobie i dlatego sobie nie radzisz jesteś typowym roszczeniowym lewakiem.

śmiech z cymbałów, którzy myślą, że chazanek kłamczuszek odmówił aborcji.

imie jego jezus c🤬l nie ma zielonego pojęcia czym jest prawica i myśli w kategoriach lewicowych, uważając, że prawicowość to antykomunizm i chodzenie do Kościoła. Prawda taka, że prawicowość nie ma nic wspólnego z bogiem.
Dziecku nie należało się przyjść na świat bo żyło parę dni czy miesięcy? to gdzie postawisz granicę? jak dożyje do roku to ma prawo żyć a jak krócej to trzeba wyskrobać? Chyba jesteście chorzy jeśli myślicie że macie prawo o tym decydować komu należy się życie. Matka tego dziecka miała przynajmniej czas żeby się z nim pożegnać jak z człowiekiem a nie jak wyskrobanym śmieciem wyrzuconym do kosza...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie