👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Fakty:
1) Babka zaszła w ciąże w wieku 38 lat - w tym wieku nie powinno się już robić dzieci.
2) Chazan postąpił wbrew prawu. To fakt.
3) Chazan to wybitny specjalisty, bardzo ceniony w środowisku.
4) Praca ginekologa to nie tylko aborcje.
Wniosek: Na skutek lekkomyślności jednej babki i medialnego rozdmuchania błędu lekarza polska służba zdrowia traci wybitnego specjalistę. To nie obsługa wózków widłowych - tego nie da się nauczyć w dwa tygodnie.
1) Babka zaszła w ciąże w wieku 38 lat - w tym wieku nie powinno się już robić dzieci.
2) Chazan postąpił wbrew prawu. To fakt.
3) Chazan to wybitny specjalisty, bardzo ceniony w środowisku.
4) Praca ginekologa to nie tylko aborcje.
Wniosek: Na skutek lekkomyślności jednej babki i medialnego rozdmuchania błędu lekarza polska służba zdrowia traci wybitnego specjalistę. To nie obsługa wózków widłowych - tego nie da się nauczyć w dwa tygodnie.

Widać już ruszyła propaganda cywilizacji śmierci.
Doktor Chazan jest męczennikiem za słuszną sprawę.
Wielu to dziecko skreśliło, a on ratował je wszelkimi dostępnymi metodami i tutaj trzeba podkreślić, to dziecko urodziło się ŻYWE! czyli odniósł sukces.
Osiągnął szczyty swojej kariery a mimo to zaryzykował sprzeciw lewackim siłą co drogo go kosztuje, ale warto skoro uratował przynajmniej jedno życie a pewnie znacznie więcej.
Zostanie jednak nagrodzony życiem wiecznym, a jeśli PIS dojdzie do władzy to mam nadzieję, że zrobią go ministrem zdrowia bo zasługuje by być następcą niemal równie wybitnego prof. Religii.
Profesorze Chazanie, dziękuje w imieniu prawdziwych Polaków!
Doktor Chazan jest męczennikiem za słuszną sprawę.
Wielu to dziecko skreśliło, a on ratował je wszelkimi dostępnymi metodami i tutaj trzeba podkreślić, to dziecko urodziło się ŻYWE! czyli odniósł sukces.
Osiągnął szczyty swojej kariery a mimo to zaryzykował sprzeciw lewackim siłą co drogo go kosztuje, ale warto skoro uratował przynajmniej jedno życie a pewnie znacznie więcej.
Zostanie jednak nagrodzony życiem wiecznym, a jeśli PIS dojdzie do władzy to mam nadzieję, że zrobią go ministrem zdrowia bo zasługuje by być następcą niemal równie wybitnego prof. Religii.
Profesorze Chazanie, dziękuje w imieniu prawdziwych Polaków!

Imie_jego_44 napisał/a:
zabierz je do domu i wychowuj. Uratował i jednocześnie skazał na śmierć w męczarniach, typowo chrześcijańskie zachowanie. Hipokryzja i obłuda. Ale czego się spodziewać po ludziach, którzy palili innych na stosie ...
nikomu nie wypada życzyć takiej tragedii, ale widać Wam - jak najbardziej. Najlepiej decydować o pewnych sprawach, jeżeli nas nie dotyczą.
Ciekawe co by było, gdyby strażak-ateista odmówił gaszenia pożaru kościoła?

MCMerci, weź skup się na nauce zamiast spamować, jak znów nie zdasz matury to będziesz musiał czekać rok i ciężej będzie to zrzucić na wszystkim wokół w myśl twojego lewackiego światopoglądu o odpowiedzialności zbiorowej a nie jednostki.
JURIJ_77, powalający tok myślenia, życie ludzkie zrównywać z budynkiem.
JURIJ_77, powalający tok myślenia, życie ludzkie zrównywać z budynkiem.
Przysięga Hipokratesa? Od kiedy mordowanie ludzi oznacza leczenie? Zdrowie matki nie było zagrożone.

jakby zaraz po upadku komuny rozstrzelano wszystkich sługusów kremla to było by inaczej

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie