A potem się dziwić, że dzieciaki takie poj🤬e rosną
… sarkazmu się chwyta.

podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…… sarkazmu się chwyta.

Adventure Time, polecam wszystkie sezony, fakt nie do końca dla dzieci, ale ja się bawiłem momentami wybornie

Rośnie nam nowe pokolenie strony sadistic. Niesamowite jak wiele w bajkach jak i w naszej mentalności zmieniło się przez te 20-40 lat, jeszcze niedawno śmiano się z poślizgnięcia na bananie a teraz dzieci śmieją się z wyzwisk, czyiś chorób itp. Większość z nich to i tak pozerzy ale jednak, czym skorupka za młodu nasiąknie. Wkraczamy w nową erę.

Popatrzmy na siebie, jechaliśmy na wyśmienitym Kreciku itp, a i tak, przynajmniej w moim wypadku, nie udało się wyrosnąć na w miarę normalnego. Gdzieś pojawił się błąd, nie wiem, może to wąchanie kleju czy międzynarodowy spisek Pokemonów.
A 'Adventure Time' oglądam czasami.
A 'Adventure Time' oglądam czasami.
Gonzoitano napisał/a:
Gdzieś pojawił się błąd, nie wiem, może to wąchanie kleju czy międzynarodowy spisek Pokemonów.
A tam pierdzielisz, że błąd. Świat się i tak musiał podzielić na ofiary losu co lądują na hardzie i tych co się jarają czyimś nieszczęściem. Donatien Alphonse François de Sade to prekursor dzisiejszej frajdy. Aż mu kiedyś pomnik p🤬lnę w ogródku

Oglądałem to bez dźwięku, w ostatnich sekundach wydawało mi się, że ten lisopodobny stwór mówi "What a fuck is that?!"
podpis użytkownika
Głupota nie zwalnia od myślenia.
Adventure Time jeszcze nie jest najdziwniejszą bajką. Obejrzyjcie sobie anime pod tytułem Bobobo-bo Bo-bobo.
Już sam tytuł jest pop🤬lony, a głównym bohaterem jest mięśniak w blond-afro walczący z wrogami za pomocą włosów z nosa. Towarzyszy mu małe słoneczko i niebieski, żelkowy ludzik.
PS: Nie, nie wiem jakie prochy biorą twórcy takich kreskówek. Nie znam dilera
Już sam tytuł jest pop🤬lony, a głównym bohaterem jest mięśniak w blond-afro walczący z wrogami za pomocą włosów z nosa. Towarzyszy mu małe słoneczko i niebieski, żelkowy ludzik.
PS: Nie, nie wiem jakie prochy biorą twórcy takich kreskówek. Nie znam dilera

Prawdziwa kobieta... yyy sorry, krowa sadistica. To jest jawna dyskryminacja- kobiety z jajami lądują na hardzie a krowy normalnie na głównej, normalnie ŻENUŁA! Za co ci moderatorzy piniędze biorą?!