👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
🔥
Polskie efekty specjalne V3!
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dudeczek napisał/a:
A tu, co autor miał na mysli?Obrazek
Mój adwokat już przygotowuje pozew o naruszenie praw autorskich.
Dzieciaki oglądają Gravity Falls, bo to kolorowe i fajne. Prawda jest jednak taka, że więcej jest oglądaczy nastoletnich i dorosłych, którzy chcą trochę wytężyć umysł i wyszukiwać różnego rodzaju symboli i ukrytych wiadomości
Btw, Wodogrzmoty naprawdę dobrze się ogląda.
Co do kreskówek.. każda jest w jakimś stopniu porypana, np. Ed, Edd i Eddy czy Krowa i Kurczak- no jakby nie patrzeć nie są normalne

Co do kreskówek.. każda jest w jakimś stopniu porypana, np. Ed, Edd i Eddy czy Krowa i Kurczak- no jakby nie patrzeć nie są normalne

Yasiu99 - nie można oceniać bajki na podstawie jednej sceny, fakt, że ten moment jest raczej gówniany, ale inne odcinki są spoko. A obejrzyj se krowe i kurczaka to zobaczysz, że to wcale nie taka fajna bajka.
Co wy chcecie od tej kreskówki? Jest Super
LINK: kreskoweczki.pl/kreskowka/55570/wodogrzmoty-male_5-the-inconveniencing/

LINK: kreskoweczki.pl/kreskowka/55570/wodogrzmoty-male_5-the-inconveniencing/

A pamięta ktoś Motomyszy z Marsa? To dopiero była posrana kreskówka.
Dudeczek napisał/a:
A tu, co autor miał na mysli?Obrazek
Akurat w Muminkach każda postać miała swoją - prostolinijną, ale w końcu to bajka - charakterystykę, którą łatwo jest odnieść do rzeczywistości. Włóczykij - buntownik, indywidualista, Paszczak - naukowiec o syndromie "roztrzepanego profesora" itd. I Buka jest tutaj typem odludka, który pragnie kontaktu z innymi, ale odstrasza ich z jednej strony pozorną oziębłością, a z drugiej wyglądem i - przede wszystkim - tym, że nikt nie potrafi jej zrozumieć, jest "zbyt inna". Tyle tylko, że akurat przy tej postaci twórcy przesadzili i stworzyli potwora, którego każde dziecko się boi, przez co (jak również przez zbytnią zawiłość postaci) nie jest w stanie zrozumieć intencji autorów. Dopiero po latach Buka zaczyna jawić się jako coś zgoła innego od typowej postaci z horrorów.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie