👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
🔥
Polskie efekty specjalne V3!
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie no nie wierze. Wczoraj czy tam niedawno to widziałem w tv (przeskakując kanały żeby nie było) i sobie myśle, że by idealnie pasowałona sadola

moim zdaniem media mają określony cel, np bajki dla dzieci w dzisiejszych czasach pewnie mają ogłupiać. nie mówię, że małe dziecko już wszystko rozumie ale wciskając mu takie rzeczy to co ono zapamięta???

Nie wiem dlaczego porównujecie cow and chicken albo edów do tych nowych "kreskówek". Przecież napisałem zresztą że już kiedyś bodajże było to 14-15 lat temu na jeszcze nie tłumaczonym cartoon network (po którym w nocy był wrestling
) leciały zaczątki tych dzisiejszych bajek. Nie powiedziałem nigdy że były złe. Ale już za tamte rodzice ganiali mnie bo zainspirowany odpaliłem np saletre z cukrem pudrem na dywanie albo beztrosko patrzyłem jak z wanny na łazienkę wylewa się woda w mieszkaniu na 4 piętrze w bloku
. Nie mogę powiedzieć że bajka sama w sobie jest "szatańska" bo to oczywiście tylko od dzieciaka zależy co będzie chciał z niej wyciągnąć.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie