Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No tak bo jak ktos ma inna orientacje to jest odrazu zboczencem. Ogarnij sie z🤬bie bo z takim podejsciem to daleko nie zajdziesz. I uprzedzam ze samemu mi sie to nie podoba co aktualenie odwalaja ludzie z LGBT. Ale jest wielu ludzi innej orientacji ktorzy w tym nie biora udzialu i potrafia sie zachowywac normalnie. No i kolejna sprawa tak jestem hetero jak bys zaraz mial wyzywac mnie od pedalow
GEJJJJJJJJ

Tak własnie sodomici i zdoczeńcy vel pedofile z lgbt wprowadzają "edukacje" do dzieci....
To ma tyle samo wspólnego z edukacją seksualną dzieci co nauki przedmałżeńskie prowadzone przez księży ;]

My mamy uniwersalne słowo "pedał" sprzegła , hamulca ,rowerowy . To najlepszy skrót żeby film motoryzacyjny algorytm YT wywalił

No tak bo jak ktos ma inna orientacje to jest odrazu zboczencem. Ogarnij sie z🤬bie bo z takim podejsciem to daleko nie zajdziesz. I uprzedzam ze samemu mi sie to nie podoba co aktualenie odwalaja ludzie z LGBT. Ale jest wielu ludzi innej orientacji ktorzy w tym nie biora udzialu i potrafia sie zachowywac normalnie. No i kolejna sprawa tak jestem hetero jak bys zaraz mial wyzywac mnie od pedalow
Homo to nie orientacja tylko dewiacja. Też mam znajomą less i nie jest jakaś radykalną, ale ciągle pierdół w kółko to samo jakby chciała sama siebie przekonywać, a nie innych. Rzygać się chce, już nie tylko od tej Sodomy, ale w ogóle od tego usprawiedliwiania.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie