👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
petru23 napisał/a:
@up
To zajebie belfra jak mi będzie dziecko sodomił
i pójdziesz siedzieć jak za człowieka...
Czytelnicy ocenili książkę na 4.25/5: goodreads.com/book/show/40510674-mary-has-a-little-pussy
To jest opowiadanie z przesłaniem.
Im więcej kolegów będzie czochrać twoją Pussy.
Tym większe prawdopodobieństwo że złapiesz jakiegoś wenera.
Przekaz dla chłopców.
Nie r🤬aj szlauf,bo ci kuśka odpadnie.
Im więcej kolegów będzie czochrać twoją Pussy.
Tym większe prawdopodobieństwo że złapiesz jakiegoś wenera.

Przekaz dla chłopców.
Nie r🤬aj szlauf,bo ci kuśka odpadnie.

Szangti napisał/a:
Tak własnie sodomici i zdoczeńcy vel pedofile z lgbt wprowadzają "edukacje" do dzieci....
No tak bo jak ktos ma inna orientacje to jest odrazu zboczencem. Ogarnij sie z🤬bie bo z takim podejsciem to daleko nie zajdziesz. I uprzedzam ze samemu mi sie to nie podoba co aktualenie odwalaja ludzie z LGBT. Ale jest wielu ludzi innej orientacji ktorzy w tym nie biora udzialu i potrafia sie zachowywac normalnie. No i kolejna sprawa tak jestem hetero jak bys zaraz mial wyzywac mnie od pedalow
Dziwne, w google translate jest pussy jako c🤬ka i jako kiciuś.Dziwne jeszcze bardziej bo jak zrobimy odwrotnie to pussy jest jako ass hole

Już niedługo w polskich szkołach, tylko bez zwierzątek. O ile to LPG+ nie zostanie zlekceważone przez rząd tak jak powinno być.
I co w tym złego żeby dzieci to widziały? Że laska się masturbuje? A kto tego nie robi? Że jak będzie się puszczała dostanie choroby wenerycznej to też źle że może czegoś się dowiedzieć? Chyba lepsza edukacja seksualna w szkole niż 13 łatki w ciąży albo zadające pytania w necie czy od siadania na kiblu można zajść w ciążę
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie