Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

O tym po której jest stronie najlepiej świadczy to kto go teraz krytykuje - Cimoszewicz, Kwaśniewski, Boni, Tusk, Mazguła, Petru, Michnik czy Rzepliński czyli najwytrwalsi sługusi PZPR.
Warto poczytać jak to było z Piotrowiczem. wpolityce.pl/polityka/319127-uwaga-kolejny-dzialacz-s-z-krosna-bylo-ta...
Skąd ta nagonka? Piotrowicz robi porządek z Trybunałem Konstytucyjnym i partyjną prostytutką PO czyli Rzeplińskim.
Tylko widzisz, macie problem, PiSowcy. Bo w IPNie dziennikarze odkryli dokumenty, pod którymi się podpisywał Piotrowicz i nie świadczyły one o chęci pomocy oskarżonym. Poza tym, nie otrzymałby tak wspaniałej opinii przełożonego, jakby choć na chwilę zwątpił we władzę ludową.
W przytoczonym artykule propagandowym są przedstawieni ludzie, o których karty historii Solidarności milczą, podobnie jak archiwa IPN. W upublicznionych zbiorach Solidarności są wymienieni działacze, nawet takie pionki jak Kaczyńscy.

Bo w IPNie dziennikarze odkryli dokumenty, pod którymi się podpisywał Piotrowicz i nie świadczyły one o chęci pomocy oskarżonym
Konkretnie kawa na ławę, kto i co odkrył, punkt po punkcie
Nie jesteś na marszu KOD, tutaj bolszewicka propaganda na nikim wrażenia nie zrobi, chcesz być urzyteczny to dawaj konkrety, a swoje bajeczki zachowaj dla debili z KOD
"Ja na Piotrowicza złego słowa nie powiem. To był nasz dobry towarzysz, zasłużony prokurator."
Jerzy Urban o Piotrowiczu:
"Ja na Piotrowicza złego słowa nie powiem. To był nasz dobry towarzysz, zasłużony prokurator."
Usmialem sie z tego okrutnie xD hipokryzja wszedzie, a ludzie jak barany leca

Poza tym, nie otrzymałby tak wspaniałej opinii przełożonego, jakby choć na chwilę zwątpił we władzę ludową.
Chyba nie oglądałeś przygód kapitana Klossa. Otrzymał odznaczenie z rąk samego Fiurera.

Ja pie.... Co wy na tych marszach KOD łykacie ??
![]()
Tytułem przypomnienia cytat: „Trybunał Konstytucyjny orzekł, że niekonstytucyjny jest przepis ustawy o TK w zakresie, w jakim był podstawą wyboru przez poprzedni Sejm dwóch sędziów TK - w miejsce tych, których kadencja wygasa w grudniu"
Znajdzie się ochotnik który rozszyfruje skąd ten cytat, i kogo dotyczy ??
Dziecko drogie, za PO/PSL dług publiczny osiągną bilon zł, dług Grecji to przy tym pikuś, i wyobraź sobie że jak PO kradło z OFE 150mld zł to TK się tylko zapytał ile wynosi ich działka
I ten kolega tez ma racje, bo naliczanie tego to jest wolna amerykanka, nad ktora juz w tym naszym ukochanym kapitalizmie totalnie nikt nie panuje, na milosc boska, nikt Ci tego nie "rozszyfruje", bo jedno zaprzecza drugiemu, zostawcie temat TK, bo to rzezba w gownie, tutaj tak naprawde, zadna ze stron nie ma racji, wszyscy sobie z konstytucji zrobili sciere do wycierania geby
PS: Ale nie porownuj nas do grecji, bo to jest troche kompromitowanie sie, domyslam sie ze miales na mysli wyniki biurokracji i kosztow makroekonomicznych, ale poczekaj teraz rok/dwa zobaczysz co u nas bedzie, jak nie masz rynkowego zawodu, to bedziesz plakac
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie