Bajka o pośle Piotrowiczu i krótka lekcja historii
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
Generalnie ci, którzy dzisiaj "walczą o demokrację", przed laty "stali w pierwszym szeregu utrwalaczy władzy ludowej". I
Historia się lubi powtarzać. Jarek dalej jest tchórzem a Piotrowicz nadal oskarża opozycję.
@mygyry
Jakieś konkrety, bo ja widzę tylko PISowców ośmieszających się na arenie międzynarodowej.
Jakieś konkrety, bo ja widzę tylko PISowców ośmieszających się na arenie międzynarodowej.
vass, Masz rację jest super, dobrze że PO dba o nasze dobro i demokracje.
Każdy człowiek ma prawo do błędu i możliwość by go naprawić, tak jak św. Paweł.
Poseł Piotrowicz może i miał mniej chwalebne miejsca w życiorysie, ale nie czynił zła, ba nawet sporo ryzykował pomagając opozycjonistom, później za to dzięki temu doświadczeniu dobrze wiedział jakim szambem jest komunizm i przystąpił do walki z nim, skutecznej - bo znał wroga.
Poseł Piotrowicz może i miał mniej chwalebne miejsca w życiorysie, ale nie czynił zła, ba nawet sporo ryzykował pomagając opozycjonistom, później za to dzięki temu doświadczeniu dobrze wiedział jakim szambem jest komunizm i przystąpił do walki z nim, skutecznej - bo znał wroga.
Warto poczytać jak to było z Piotrowiczem. wpolityce.pl/polityka/319127-uwaga-kolejny-dzialacz-s-z-krosna-bylo-ta...
Skąd ta nagonka? Piotrowicz robi porządek z Trybunałem Konstytucyjnym i partyjną prostytutką PO czyli Rzeplińskim.
Skąd ta nagonka? Piotrowicz robi porządek z Trybunałem Konstytucyjnym i partyjną prostytutką PO czyli Rzeplińskim.
O Imie_jego_44, dobrze że jesteś. Jak masz jakiś kontakt ze swoimi panami, to przekaż, że jeszcze chwila i ludzie po was idą
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie