👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
DeDeKR napisał/a:
az sie leska w oku kreci ze juz nie ma takich bajek w TV tylko 3D syf
W wieku 34 lat chcesz oglądać bajki ?
@resider ja mam 33 i z przyjemnością oglądam disnejowskie bajki są kozackie z pozytywnym przekazem i morałem z chęcią bym oglądną wszystkie odcinki serialu partnerzy erni elektryczny rycerz masakra poprostu

ja tam sie wychowywałem ta takich bajkach:
Kiedyś lubiłem z córką oglądać to:
Niestety córka wyrosła. Gdzie ja popełniłem błąd?

norbi7631 napisał/a:
ja tam sie wychowywałem ta takich bajkach:
jak pamiętam,zawsze fapowalem na tej lasce z trójki drombo jak jej ubrania spalały się podczas ostatecznego ..końcowego wybuchu hehe

norbi7631 napisał/a:
Nie rozbudowałeś piwnicy.
Postawiłem piwo z ogromną przyjemnością. Taki mały wehikuł czasu, dzięki

jacekmatys napisał/a:
jak pamiętam,zawsze fapowalem na tej lasce z trójki drombo jak jej ubrania spalały się podczas ostatecznego ..końcowego wybuchu hehe
A do tej fapowałeś, bo ja tak.

o matko zauważyliście ze nie dałem Ł w słowie LESKA ale już "W" w tytule nikt nie zauważył... pewnie dlatego ze go niema

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie