Sierściuch pewnie już w krainie 72 szczurów.
Sierściuch pewnie już w krainie 72 szczurów.
Chyba że był na nocnych harcach, sobota wolne i te sprawy?
Kot jest znudzony Twoją obecnością że tak ziewa?
Chyba że był na nocnych harcach, sobota wolne i te sprawy?
Kot to mądre stworzenie, większość dnia kima
Kot w ogóle jeszcze żyje? Bo zdjęcie ma 2 lata.
@
: Teraz, kiedy pokazałaś nam zdjęcie swojego kota, to jesteśmy już takimi można by powiedzieć szwagrami.
Kot w ogóle jeszcze żyje? Bo zdjęcie ma 2 lata.
Żyje i ma się doskonale
To zdjęcie z rana:
Żyje i ma się doskonale
To zdjęcie z rana:
Zadowolona jesteś z tego telefonu? Moja znajoma, sprzedała po 3 naprawach. Ja koleny raz reklamuję składaną Motorolę.
Na folda się tak nie skarżą.
Zadowolona jesteś z tego telefonu? Moja znajoma, sprzedała po 3 naprawach. Ja koleny raz reklamuję składaną Motorolę.
Na folda się tak nie skarżą.
Hmm. Powiem Ci, że bardzo
To babski telefon, jest ladny
Jedynie etui musiałam wymienić bo pękł silikon przy zaczepach do składania...
- W Nowym Jorku kot spadł z 32. piętra i przeżył, choć miał wyszczerbiony ząb i uszkodzenie płuca, wynika z DlaKociarzy.pl.
- Bostoński kot o imieniu Sugar spadł z wysokości 19 pięter i miał tylko stłuczoną klatkę piersiową, wynika z Catit.
- W badaniach przeprowadzonych na kotach, które spadły z 5 piętra, większość nie odniosła poważnych obrażeń i nie potrzebowała pomocy weterynarza, wynika z fitmin.pl.
Jeśli nie spadł na kamienie/beton itp., to nic mu nie będzie. Koty zaskakują na trawnik z czubka drzewa, gdy zobaczą mysz albo nornicę.
Bo so tematycznie 😎
Jak można mieć ksionszki w domu?! Czy ty jesteś nienormalna?!
Pewnie nic mu nie ma, koty mają problem się zabić z wysokości. Nie rozumiem jednak trzymania tych zwierząt w blokach, kot musi mieć ruch i polować na myszy na gospodarce a nie siedzieć 24/7 w zamknięciu jak rybka w akwarium.
Ja ze swoim wychodze normalnie na spacer jak z psem:) chodzi przy nodze i słucha się jak pies
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie