Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Shaolin_Majster 2025-06-08, 11:19 40

Głupi sierściuch, dobrze mu tak... Chciał zabić ptaszka dla zabawy, to ma za swoje! 👏🏻👍🏻 Oby konał długo i w męczarniach. 😈
Zgłoś
Konto usunięte 2025-06-08, 11:19 21
Pewnie nic mu nie ma, koty mają problem się zabić z wysokości. Nie rozumiem jednak trzymania tych zwierząt w blokach, kot musi mieć ruch i polować na myszy na gospodarce a nie siedzieć 24/7 w zamknięciu jak rybka w akwarium.
Zgłoś
batiz 2025-06-08, 11:34 21
- W Nowym Jorku kot spadł z 32. piętra i przeżył, choć miał wyszczerbiony ząb i uszkodzenie płuca, wynika z DlaKociarzy.pl.
- Bostoński kot o imieniu Sugar spadł z wysokości 19 pięter i miał tylko stłuczoną klatkę piersiową, wynika z Catit.
- W badaniach przeprowadzonych na kotach, które spadły z 5 piętra, większość nie odniosła poważnych obrażeń i nie potrzebowała pomocy weterynarza, wynika z fitmin.pl.

podpis użytkownika

Majster Bieda
Zgłoś
JoSeed 2025-06-08, 11:43 2
batiz napisał/a:

- W Nowym Jorku kot spadł z 32. piętra i przeżył, choć miał wyszczerbiony ząb i uszkodzenie płuca, wynika z DlaKociarzy.pl.
- Bostoński kot o imieniu Sugar spadł z wysokości 19 pięter i miał tylko stłuczoną klatkę piersiową, wynika z Catit.
- W badaniach przeprowadzonych na kotach, które spadły z 5 piętra, większość nie odniosła poważnych obrażeń i nie potrzebowała pomocy weterynarza, wynika z fitmin.pl.

Pocieszyłeś mnie...
Zgłoś
PabloSkills 2025-06-08, 12:10 7
Otrzepał się pewnie i poszedł w długą.
Zgłoś
pazuzu 2025-06-08, 12:23 28
Shaolin_Majster napisał/a:

Głupi sierściuch, dobrze mu tak... Chciał zabić ptaszka dla zabawy, to ma za swoje! 👏🏻👍🏻 Oby konał długo i w męczarniach. 😈

Ojej chyba kogoś wujek głaskał po udach, wszystkie badania wskazują że sadyzm w stosunku do zwierząt czy innych ludzi to na ogół trauma po molestowaniu seksualnym.
Idź na terapię może Ci się polepszy 💁‍♂️
Zgłoś
krosu 2025-06-08, 12:24 7

Też bym chciał tego dla ciebie i równej rodziny
Zgłoś
Kryjryj11 2025-06-08, 12:33 1
Raczej przeżył. Kumplowi kiedyś kot wyskoczył z czwartego piętra na trawnik i nawet się nie połamał
Zgłoś
BigLebovsky 2025-06-08, 12:34 2
Przecież to jest wysokość jednego piętra,no max 2. Nawet gdyby spadł na plecy to nic by się mu nie stało.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
jjzz26 2025-06-08, 12:42 13

Cytat:

Sierściuch pewnie już w krainie 72 szczurów.

Widzę że ktoś tu zna koty tylko z internetu.
Ta wysokość którą tam widać dla kota jest jak dla człowieka skok z krzesła.
Zgłoś
JoSeed 2025-06-08, 12:45 24
Ja mam swoją Kozunię domową i padłabym trupem, gdyby coś takiego jej się przydarzyło...

Zdecydowanie wolę zwierzęta od większości ludzi.
Zgłoś
turor 2025-06-08, 12:47 3
JoSeed napisał/a:

Ja mam swoją Kozunię domową i padłabym trupem, gdyby coś takiego jej się przydarzyło...
Zdecydowanie wolę zwierzęta od większości ludzi.

Książki nie są kolorystycznie poukładane....
Zgłoś
NEGANxLUCILLE 2025-06-08, 12:48 5
Kot nie zginie spadając z takiej wysokości, a dźwięk jest dodany prawdopodobnie w postprodukcji.
Zgłoś
JoSeed 2025-06-08, 12:50 3
turor napisał/a:

Książki nie są kolorystycznie poukładane....

Bo so tematycznie 😎
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie