👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:31
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ta pamiętam jak jeszcze MTV nie zeszło na psy i leciał ten program wieczorami. Bawiła mnie para która sie dymała gdzie popadnie
To trzeba mieć jaja : x

Jaczy napisał/a:
Ta pamiętam jak jeszcze MTV nie zeszło na psy i leciał ten program wieczorami. Bawiła mnie para która sie dymała gdzie popadnie
To trzeba mieć jaja : x
Meet The Fuckers, na pierwszym roku w akademiku się oglądało

O jejciu jejciu. Chciałbym taką kotkę psotkę, która trzymałaby mnie pod pantoflem

Jeden z nielicznych tematów na sadisticu gdzie się obsrałem ze śmiechu. Inna sprawa ze na kilbu siedzialem...
Jedna rzecz mnie ciekawi,ciekawe jakby sie ten koleś zgodził co by zrobiła

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie