Ja pieprze.. Dobrze, że nie wstawiłeś stu zdjęć różnych balonów. Przeróżnych ciekawych balonów są setki jak nie tysiące.. Bywały bardziej przyciągające wzrok.

są setki ciekawych balonów ale wstawił tylko 1 w tylko 1 temacie więc o chooy wam chodzi?
[img:39c05a9757]http://rlove.org/images/lca_baloon_20050420.jpg[/img:39c05a9757]
Ja też wstawiłem taki ładny balon. Ciekawe czy też dostane 115 piw.
Ja też wstawiłem taki ładny balon. Ciekawe czy też dostane 115 piw.

nie podoba sie jeden temat jako ciekawostka to wyp🤬alać rollując na następny topic, czasem moze byc cos innego oprocz baby z k🤬sem albo innego rozk🤬ionego ciała. nie pasuje - wyp🤬alaj.
a skoro podnieca was ilość piw w waszym profilu to wyp🤬alać po raz trzeci - tym razem na fotke albo nk
a skoro podnieca was ilość piw w waszym profilu to wyp🤬alać po raz trzeci - tym razem na fotke albo nk
Tych balonów jest od c🤬ja i jeszcze trochę w grafice google etc. Nie róbmy z sadistica.pl drugiej foteczki,imageshacka,przeklej etc.
Nie chcę nikomu tu ubliżać i oceniać wstawek, to tylko moje osobiste spostrzeżenie Pozdro :]
Nie chcę nikomu tu ubliżać i oceniać wstawek, to tylko moje osobiste spostrzeżenie Pozdro :]