Zajebiste! Jestem za ! Ciekawe czy w tym, C. Ronaldo byłby w stanie zasymulować i nabrać sędziego..

podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
@up jak to skad. Z gimbazy
Ps. Świetny spory
Ja to bym się tylko skupił na stukaniu w innych

Ps. Świetny spory

Ja też chcę!
Sadistic powinien wystawić w tym swoją własną drużynę ;D

Zajebisty patent, k🤬a, gdzie w to w polszy biednej zagrac?
Wypozyczyc sprzet czy chocby isc popatrzec?
No i rozumiem ze DJ puszcza te dzwieku na zywo w meczu

No i rozumiem ze DJ puszcza te dzwieku na zywo w meczu

Jedna piłka kosztuje 410 Euro przy zamówieniu powyżej 20 piłek. Popi***oliło ich do reszty. Już nie wiedzą ile kasy za to mają brać....

rey11 napisał/a:
chyba jedyny "rodzaj" pilki noznej, ktory da sie ogladac i grac ;D
Zgadzam się ;D
wajnona napisał/a:
Sadistic powinien wystawić w tym swoją własną drużynę ;D
Wszyscy wiemy, kto byłby kapitanem

podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i c🤬j.
Już to gdzieś tutaj widziałem chyba, albo mam halucynacje...
Jasne. Otóż to, kiedyś jakiś baran napisał hejt komentarz, jadąc kogoś za to, że napisał "śmiechłem" a parę chwil przed tym jak kogoś zjechał za to, sam tak napisał... Wyśmiali go i tak się przyjęło. Nie wiem czy przeglądasz mistrzów, ale tam to chyba nawet trafiło
dram09 napisał/a:
K🤬a, czy może mi ktoś elokwentnie, wytłumaczyć skąd pochodzi ta nowomowa? Ja wcale teraz nie żartuję.
Jasne. Otóż to, kiedyś jakiś baran napisał hejt komentarz, jadąc kogoś za to, że napisał "śmiechłem" a parę chwil przed tym jak kogoś zjechał za to, sam tak napisał... Wyśmiali go i tak się przyjęło. Nie wiem czy przeglądasz mistrzów, ale tam to chyba nawet trafiło

podpis użytkownika
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś inteligencja pozaziemska jest to, że się z nami nie kontaktują.