"cywilizowany świat" czyli Julki, które umierają ze strachu ze swoimi Yorkami w Sylwestra
Lewactwo do pieca, w przeciwnym wypadku niedługo wszyscy będą marzyli o emigracji do Państwa Środka.
Julki z yorkami, krzywizna banana czy panie z pindolami w majtach są zdecydowanie mniej szkodliwe, niż likwidacja demokracji, wolności słowa i dyktatura. Ale co ty o tym mozesz towarzyszu Zj🤬ov wiedzieć. Wolność przez cały okres istnienia waszego sp🤬olonego ruskiego narodu mieliście zaledwie przez kilka lat, za Jelcyna. Wtedy na stojąco pod szafę właziłeś, więc nie pamiętasz.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Ścisk jak w Lidlu, gdy karpie rzucą... I efekty mniej więcej podobne.
Wlasnie mialem skomentowac ze jakis zj🤬y NPC zara bedzie p🤬lil o karpiach w Lidlu....ale niestety sie spoznilem.
Wlasnie mialem skomentowac ze jakis zj🤬y NPC zara bedzie p🤬lil o karpiach w Lidlu....ale niestety sie spoznilem.
Peszek ;]
Gdyby balony były wypełnione helem nic by się nie stało...
Jednak chińczyk Janusz chciał przyoszczędzić i wypełnił je propanem xD i p🤬lnęło
Propan czy wodór?
Propan czy wodór?
Pewnie że wodór, propan jest za ciężki.
czyli Julki, które umierają ze strachu ze swoimi Yorkami w Sylwestra
Ty chyba zwierzaka nigdy nie miałeś, większość psów się boi fajerwerków (huku) tak samo jak i burz z piorunami (grzmoty). Z prostej przyczyny nie rozumieją co to jest a jest w h🤬j głośne i niepokojące. Mam kundla, wilczurowatego - kawał psa, yorki wp🤬la na śniadanie a od sylwestra na noc nie chce z garażu wyjść bo tak się przestraszył (walili ostro u mnie), przejdzie mu za jakiś czas, ale te "Julki" akurat w tym przypadku mają dużo racji.
podpis użytkownika
J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.Ty chyba zwierzaka nigdy nie miałeś, większość psów się boi fajerwerków (huku) tak samo jak i burz z piorunami (grzmoty). Z prostej przyczyny nie rozumieją co to jest a jest w h🤬j głośne i niepokojące. Mam kundla, wilczurowatego - kawał psa, yorki wp🤬la na śniadanie a od sylwestra na noc nie chce z garażu wyjść bo tak się przestraszył (walili ostro u mnie), przejdzie mu za jakiś czas, ale te "Julki" akurat w tym przypadku mają dużo racji.
P🤬lisz, widocznie jaki właściciel taki zwierzak. Miałem i mam zwierzaki, żaden nie ma problemu z fajerwerkami. Maja na to kompletnie wyj🤬e i zwykle przesypiają Sylwestra.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Miałem i mam zwierzaki, żaden nie ma problemu z fajerwerkami
Też miałem psa który był fajerwerków ciekawy, ale to jest mniejszość, a ty jak zwykle uważasz że pomiędzy psami, ludźmi, miastami itp. nie ma różnic, jedno jest takie, to wszystkie muszą takie być, puknij się czasem w głowę i mocniej rozejrzyj po świecie.
podpis użytkownika
J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.