Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Balonowy szał
MałpaAlbinos • 2025-01-05, 14:40
Za darmo rozdawali.
Nanyang, Chiny

Zmieniono 1 razy Zgłoś
Geraldinio 2025-01-05, 18:12 3
Siriuz napisał/a:

"cywilizowany świat" czyli Julki, które umierają ze strachu ze swoimi Yorkami w Sylwestra
Lewactwo do pieca, w przeciwnym wypadku niedługo wszyscy będą marzyli o emigracji do Państwa Środka.

Julki z yorkami, krzywizna banana czy panie z pindolami w majtach są zdecydowanie mniej szkodliwe, niż likwidacja demokracji, wolności słowa i dyktatura. Ale co ty o tym mozesz towarzyszu Zj🤬ov wiedzieć. Wolność przez cały okres istnienia waszego sp🤬olonego ruskiego narodu mieliście zaledwie przez kilka lat, za Jelcyna. Wtedy na stojąco pod szafę właziłeś, więc nie pamiętasz.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Maniecky 2025-01-05, 18:51
JoSeed napisał/a:

Ścisk jak w Lidlu, gdy karpie rzucą... I efekty mniej więcej podobne.

Wlasnie mialem skomentowac ze jakis zj🤬y NPC zara bedzie p🤬lil o karpiach w Lidlu....ale niestety sie spoznilem.
Zgłoś
JoSeed 2025-01-05, 18:54
Maniecky napisał/a:

Wlasnie mialem skomentowac ze jakis zj🤬y NPC zara bedzie p🤬lil o karpiach w Lidlu....ale niestety sie spoznilem.

Peszek ;]
Zgłoś
amk2481 2025-01-05, 19:02 1
C🤬j że jebło, ważne że gratis.
Zgłoś
shoe5maker 2025-01-05, 19:04 1
ZawszeZadowolony napisał/a:

Gdyby balony były wypełnione helem nic by się nie stało...
Jednak chińczyk Janusz chciał przyoszczędzić i wypełnił je propanem xD i p🤬lnęło

Propan czy wodór?
Zgłoś
hitmeme 2025-01-05, 19:08 1
Niezle tam musiało j🤬 pieczonymi kudłami.
Zgłoś
Janusz_k 2025-01-05, 19:10 1
shoe5maker napisał/a:

Propan czy wodór?

Pewnie że wodór, propan jest za ciężki.
Zgłoś
RazorBeard 2025-01-05, 22:10 1
Hahahahaha sp🤬alały skośnookie jak karaluchy ...
Zgłoś
takamahi 2025-01-06, 0:01 2
Siriuz napisał/a:

czyli Julki, które umierają ze strachu ze swoimi Yorkami w Sylwestra

Ty chyba zwierzaka nigdy nie miałeś, większość psów się boi fajerwerków (huku) tak samo jak i burz z piorunami (grzmoty). Z prostej przyczyny nie rozumieją co to jest a jest w h🤬j głośne i niepokojące. Mam kundla, wilczurowatego - kawał psa, yorki wp🤬la na śniadanie a od sylwestra na noc nie chce z garażu wyjść bo tak się przestraszył (walili ostro u mnie), przejdzie mu za jakiś czas, ale te "Julki" akurat w tym przypadku mają dużo racji.

podpis użytkownika

J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.
Zgłoś
Siriuz 2025-01-06, 0:12 1
takamahi napisał/a:

Ty chyba zwierzaka nigdy nie miałeś, większość psów się boi fajerwerków (huku) tak samo jak i burz z piorunami (grzmoty). Z prostej przyczyny nie rozumieją co to jest a jest w h🤬j głośne i niepokojące. Mam kundla, wilczurowatego - kawał psa, yorki wp🤬la na śniadanie a od sylwestra na noc nie chce z garażu wyjść bo tak się przestraszył (walili ostro u mnie), przejdzie mu za jakiś czas, ale te "Julki" akurat w tym przypadku mają dużo racji.

P🤬lisz, widocznie jaki właściciel taki zwierzak. Miałem i mam zwierzaki, żaden nie ma problemu z fajerwerkami. Maja na to kompletnie wyj🤬e i zwykle przesypiają Sylwestra.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
chorym 2025-01-06, 0:13 1
Czemu ludzie są takimi zjebami
Zgłoś
takamahi 2025-01-06, 0:20
Siriuz napisał/a:

Miałem i mam zwierzaki, żaden nie ma problemu z fajerwerkami

Też miałem psa który był fajerwerków ciekawy, ale to jest mniejszość, a ty jak zwykle uważasz że pomiędzy psami, ludźmi, miastami itp. nie ma różnic, jedno jest takie, to wszystkie muszą takie być, puknij się czasem w głowę i mocniej rozejrzyj po świecie.

podpis użytkownika

J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.
Zgłoś
lacrimal 2025-01-06, 0:34 1
U nich się pompuje wodorem
Zgłoś
gonzor 2025-01-06, 1:08
Gazem do zapalniczek to napełnia?
Zgłoś
Victorius_the_Second 2025-01-06, 2:01 1
Wodór zamiast helu i o.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie