📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:23
Proszę, powiedzcie, że wszyscy tutaj są świadomi tego, że to AI, prawda? Autor posta wydaje się nie być tego świadomy, co mnie trochę niepokoi.
Widziałem coś podobnego ale w środku był betonowy słupek wyznaczający kolanko rury z gazem
Ale ten opis dla debili od AI to powinien sobie darować...
[ Dodano: 2025-12-06, 04:28 ]
"Wiśnia jest Wiśnia
witaminy przede wszystkim ma, wypijasz takie dwie i masz komplet"
[ Dodano: 2025-12-06, 04:28 ]
"Wiśnia jest Wiśnia
witaminy przede wszystkim ma, wypijasz takie dwie i masz komplet"
AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI - tak brzmi francuska policja w filmach z Louisem de Funès
S.Cat napisał/a:
12.07.25.To sie działo gdzies na kole podbiegunowym ? :d
U hamburgerów daty zapisuje się w formacie MM.DD.RRRR, a więc to jest 7 grudnia 2025. Sadol bawi i uczy 😉
Teraz większość filmików z juesej to fejki, bawią się gnoje póki jest za darmo. Na szczęście w Rosji nie potrzeba AI, tam życie jest scenarzystą i to bardzo złośliwym
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie