👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nowy rodzaj egzekucji w stanach - łamanie czaszki przez mistrza boksu

Dalione napisał/a:
Widzieliście ten uśmiech ?
Niektórzy się cieszą jak dostają po "mordzie".
Temu się chyba szczęka rozleciała, ale nie wiem, może po prostu mu tłuszczyk lata
Linekk napisał/a:
Ciesz się pukiś młody.
Starość wcale nie oznacza twarzy "galarety"

Linekk napisał/a:
Modliszka, jesteś pewna?
![]()
Nom mimo wieku mam bardzo jędrniutkie policzki

Modliszka napisał/a:
mam bardzo jędrniutkie policzki
Gorzej z piersiami i pośladkami, no nie?

Linekk napisał/a:
Gorzej z piersiami i pośladkami, no nie?![]()
Tak mówisz ?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie