i jego bulwersacja... Co My tu k🤬a robimy?!
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
Nie rozumie bo u niego w wiosce to normalne, że rzeki zalewają drogi.
Nie dość że czarny to jeszcze się czepia... Co się dzieje z tymi zwierzętami..
Też się dziwię co on tam robi. Bawełna sama się nie zbierze.
woda najczęściej, ziemia woda coś takiego, ..nie? ... chalucynacja, hemoglobina, dwutlenek węgla.. taka.. sytuacja..
B4rt
Mistrzu jak to zrobiłeś? Nauczysz mnie.
PS. Komentarze w sadistic-u powalają na kolana tematy główne. To takie moje osobiste odczucie i sam się nad tym zastanawiam ? jak to jest ? jak to działa? ---- 5 minut przeglądam sadistic ---,a godzinę spędzam na czytaniu komentarzy. Sadystyczne jest to, że to lubię.
Dodam jeszcze tylko, że zrobiłeś zajebisty "Teledysk" z niczego. Piwa Ci nie dam, bo nie chcę Cie obrazić wirtualnym browarkiem.
PS. Komentarze w sadistic-u powalają na kolana tematy główne. To takie moje osobiste odczucie i sam się nad tym zastanawiam ? jak to jest ? jak to działa? ---- 5 minut przeglądam sadistic ---,a godzinę spędzam na czytaniu komentarzy. Sadystyczne jest to, że to lubię.
Dodam jeszcze tylko, że zrobiłeś zajebisty "Teledysk" z niczego. Piwa Ci nie dam, bo nie chcę Cie obrazić wirtualnym browarkiem.
Kubarj napisał/a:
B4rt
Co za tłuk, nic samemu nie zrobiłem, dodałem tylko filmik z youtube, no i sram na Twoje wirtualne piwska
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie