Bambus to okreslenie dla ludzi z kambodzy wietnamu laosu etc.
podpis użytkownika
chdkc

conrad303 napisał/a:
Bambus to okreslenie dla ludzi z kambodzy wietnamu laosu etc.
Nie bedziesz mnie k🤬a zoologii uczyl!

A tak odnośnie tego powiedzenia "jeden za wszystkich wszyscy za jednego" przypomniało mi się Jak moi znajomi - kibice malowali banner na mecz w sumie to jeden z nich malował a reszta siedziała sobie grzecznie i patrzyła. W końcu się zdenerwował i mówi
- "No wećcie k🤬a pędzle i malujcie! Jesteśmy kibicami i jeden za wszystkich wszyscy za jednego
- no właśnie i Ty jesteś ten jeden za wszystkich.
- "No wećcie k🤬a pędzle i malujcie! Jesteśmy kibicami i jeden za wszystkich wszyscy za jednego
cezar94 napisał/a:
A tak odnośnie tego powiedzenia "jeden za wszystkich wszyscy za jednego" przypomniało mi się Jak moi znajomi - kibice malowali banner na mecz w sumie to jeden z nich malował a reszta siedziała sobie grzecznie i patrzyła. W końcu się zdenerwował i mówi
cezar94 napisał/a:
wećcie
k🤬a co zróbcie?

kevin171 napisał/a:
Angielski lub suahili na poziomie metki od swetra
Jakiś ty k🤬a oświecony i postępowy. Pewnie władasz po angielskiemu jak nasz płemieł

podpis użytkownika
Z c🤬jem i z prądem żartów nie ma!
kevin171 napisał/a:
up
juz sie nie miales do czego przyp🤬olic gimbie,nie?
Gimb cie zrobił pajacu.
Po prostu już można pawia jebnąć, bo pod każdym anglojęzycznym materiałem widnieje taki denny, gimbazowy podpis.
podpis użytkownika
Z c🤬jem i z prądem żartów nie ma!
mieszalniapasz nie zrozumiał i się oburza, że nazwałeś go głupszym od metki w swetrze ;_;

K🤬a zamiast obejrzeć materiał, stwierdzić "c🤬jowe" albo "dobre, piwo" to czepiacie się szczegółów. Ściągnijcie podkoszulek do bicia żony, idźcie się umyć i zgolić wąsa.

W Afryce żyja Murzyni.
bambusy, cz🤬chy tudzież gówno zaś w Europie i Ameryce.
reklama zajebista, piwko.
bambusy, cz🤬chy tudzież gówno zaś w Europie i Ameryce.
reklama zajebista, piwko.

kevin171 napisał/a:
Nie bedziesz mnie k🤬a zoologii uczyl!
On ma rację, na cz🤬chów nie mówi się bambusy bo to dla ludzi z Wietnamu, Laosu tudzież Kambodży, na cz🤬chów mówi się Bambuko.