Konto usunięte
2018-04-03, 18:10
możesz go też zakisić i później zjeść
@down tak? no to napisz na czerwono
Twoje konto zostanie usunięte w przeciągu 48 godzin . Pozdrawiam Administracja Sadistic.pl
Konto usunięte
2018-04-03, 18:46
słyszałem że na kaszel są dobre tabletki na rozwolnienie zjedz a nie zakaszlesz
Na logikę biorąc zależy z której strony go wchłonąłeś
Essent napisał/a:
Na logikę biorąc zależy z której strony go wchłonąłeś
Nieważne z której strony go wchłonął. Ważne, z której wyjdzie.....
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Tak Rozchędażacz, możesz zjeść.
Nie wiem skad ty wytrzasnales takie bzdury.
Aby poprawic kondycje swoich jelit stosuj następujące suplementy:
Witamina D, Niedobór witaminy D ostatecznie prowadzi do uszkodzenia bariery śluzówki, a co za tym idzie zwiększa ryzyko IBD (ang. Inflammatory Bowel Diseases), czyli nieswoistego zapalenia jelit.
25-50 mg cynku, 2-4 mg miedzi, 800 μg kwasu foliowego i 800 μg witaminy B12, wszystkie one mogą ułatwić powrót jelita do stanu równowagi. Sprawdź też swój poziom żelaza
Suplementy zawierające homeostatyczne organizmy glebowe, pożyteczne organizmy naturalnie występujące w glebie, które przed rokiem 1930 stanowiły część ludzkiej diety. Wykazano, że działają łagodząco na podrażnione stanem zapalnym jelito
Bentonit lub uwodniony krzemian glinu, posiadający niezwykłą zdolność absorpcji bakterii i wirusów na swojej powierzchni. Ponieważ bentonit nie jest wchłaniany, przechodzi przez okrężnicę, wraz z zaabsorbowanymi toksynami.
Mam nadzieje, ze nie bedziesz wiecej umieszczal takich zabobonow na glownej, co jesli ktos z nieszczelnoscia jelit poslucha twojej rady, i zesra sie ogladajac umierajacego chinczyka? Przeciez to rasizm.
Najpierw obierz, użyj a potem zjedz