👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

rudych dzieci to nie ale rude zajebiste dziewczyny to taaa , zrozumieć tok myślenia ludzi
@up
moze dlatego ze wiekszosc rudych zajebistych dziewoji jest farbowana
moze dlatego ze wiekszosc rudych zajebistych dziewoji jest farbowana

Większość rudych jest bezpłodna, rdza zabija im plemniki...
gówno prawda , gen na rude włosy jest recesywny i osoby o kolorze włosów innym niż rudy mogą posiadać ten gen i mieć rude dzieci

Za to każdy by puknął ładną ruda dziewczynę... I gdzie tu logika

Dodam tylko do tego, co napisał @ZibirZibi, że rudości się nie dziedziczy, a rude dzieci najczęściej rodzą się z rodziców-brunetów o jasnej karnacji. Więc gówniany ten "njus".

Rude dziewczyny ładne ? Tylko wtedy jeśli są farbowane. Naturalnie rude są z reguły niesamowicie paskudne. Pozdrawiam rude

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie