"dziwna reakcja bachora"
??? chyba za młody jesteś coby stwierdzić coś takiego, a ogólnie gdzie tu sadol ?
??? chyba za młody jesteś coby stwierdzić coś takiego, a ogólnie gdzie tu sadol ?
no nie, następny es
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
Och jaki słodziak. Dam piwo! musi być główna.
O! I jeszcze podziele się linkiem na facebooku.
O! I jeszcze podziele się linkiem na facebooku.
Może te bańki go parzą.

podpis użytkownika
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów".- Stanisław Lem
jakby ktos go r🤬al w dupala, pewnie ojciec zawsze mu banki dawal, jak go r🤬al

Kolarz731 napisał/a:
jakby ktos go r🤬al w dupala, pewnie ojciec zawsze mu banki dawal, jak go r🤬al
Wspomnienia z dziecinstwa?
Nie wiem jak wasze dzieciństwo, ale moim skromnym zdanie dzieciak zwyczajnie ma dobrą zabawę, a jego zachowanie sugeruje, iż cieszy się na widok spadających baniek mydlanych.
Uprzedzając wypowiedzi co poniektórych nie, nie r🤬ał mnie tata ani nikt inny, nie miałem żadnych ekscesów seksualnych poza hetero seksualnymi związkami z kobietami ale to od 15 roku zycia.
Dzieciństwo miałem bardzo udane i miło wspominam, a co poniektórym współczuję, skoro pamiętają tylko seks z tatusiem!
Uprzedzając wypowiedzi co poniektórych nie, nie r🤬ał mnie tata ani nikt inny, nie miałem żadnych ekscesów seksualnych poza hetero seksualnymi związkami z kobietami ale to od 15 roku zycia.
Dzieciństwo miałem bardzo udane i miło wspominam, a co poniektórym współczuję, skoro pamiętają tylko seks z tatusiem!