Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Bankomat
Robster • 2021-06-06, 9:45
Podobno jest jednym z uczestników projektu "pensja w Nowym ładzie".

Zgłoś
McQurwa 2021-06-06, 10:18
To dobrze ze rozmawiał z automatem, gorzej by było jak by miał jakaś panią w okienku bankowym przed sobą

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
Swooniak 2021-06-06, 10:27 1
Pińcet plus nie wpłynęło
Zgłoś
mam_racje 2021-06-06, 10:48 5
Jaś Fasol... Kapela nie dostał wpłaty od Sorosa

Zgłoś
brylant1412 2021-06-06, 11:32 1
też tak mam jak sprawdzam konto

podpis użytkownika

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
Konto usunięte 2021-06-06, 21:03 3
Za ten tytuł powinien być ban... Przecież większości sadolów pensja się zwiększy albo przynajmniej nie pomniejszy, nie narzekajcie Mi (jeśli ta 9% składka zdrowotna to prawda) zabiorą 12k rocznie dodatkowo minimum, a i tak odbieram tę zmianę jako pozytywną (mniej będzie się opłacać ucieczka w fałszywe b2b zamiast uop).
Zgłoś
Musashi_Miyamoto 2021-06-06, 21:38 2
Nie. To tylko rosja. łybsen.

podpis użytkownika

Niezmanipulowany
Zgłoś
Zewłok666 2021-06-06, 22:14 4
narkotykiTanio.pl napisał/a:

Za ten tytuł powinien być ban... Przecież większości sadolów pensja się zwiększy albo przynajmniej nie pomniejszy, nie narzekajcie Mi (jeśli ta 9% składka zdrowotna to prawda) zabiorą 12k rocznie dodatkowo minimum, a i tak odbieram tę zmianę jako pozytywną (mniej będzie się opłacać ucieczka w fałszywe b2b zamiast uop).

Wielu sadoli to pewnie nawet godziny w życiu nie przepracowało. Powiedzieli w TVN, że trzeba narzekać, to narzekają.
Zgłoś
pudel82x 2021-06-06, 22:14
McQurwa napisał/a:

To dobrze ze rozmawiał z automatem, gorzej by było jak by miał jakaś panią w okienku bankowym przed sobą

No właśnie źle, gdyby gadał z panią w okienku byłby lepszy materiał dla nas.
Zgłoś
Stockshark 2021-06-07, 0:03 6
narkotykiTanio.pl napisał/a:

Co ty pieprzysz
Obecnie zdrowotna odliczana jedyna poziomie7.75% co przy wynagrodzeniu 9k brutto daje składkę odliczana ok. 600 zł/ mięs. Czyli 7,2k rocznie. Aby jak piszesz zapieprzali ci o 12 k więcej rocznie musiałbyś zarabiać mięs około 26 brutto i chcesz dziecko powiedzieć że na sadolu siedzisz
Oj sadistic to już Kwejk z tą dzieciarnią
Zgłoś
victorszapapapolis 2021-06-07, 22:31
konik polny czy ki h🤬j?
Zgłoś
Konto usunięte 2021-07-08, 21:56
Stockshark napisał/a:

Co ty pieprzysz
Obecnie zdrowotna odliczana jedyna poziomie7.75% co przy wynagrodzeniu 9k brutto daje składkę odliczana ok. 600 zł/ mięs. Czyli 7,2k rocznie. Aby jak piszesz zapieprzali ci o 12 k więcej rocznie musiałbyś zarabiać mięs około 26 brutto i chcesz dziecko powiedzieć że na sadolu siedzisz
Oj sadistic to już Kwejk z tą dzieciarnią

Heh, widzę że zderzenie z rzeczywistością może być dla niektórych bolesne Nie dość, że nie robię za minimalną krajową, to jeszcze mogę sadola przeglądać - tak, da się tak.
Zgłoś