📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Gienek2 napisał/a:
na końcu było ejszcze, że owi policjanci wylecieli z roboty i mieli zapłacić grzywnę.
Jak ja lubię "głuche telefony"...
1. Mają zapłacić grzywnę.
2. To wyrok sądu pierwszej instancji, więc nieprawomocny.
3. Skoro nieprawomocny, to niby czemu mieliby już wylecieć z roboty???
4. Tłumaczenia policjantów w "pełnym" artykule, mimo że wieją ściemą, to akurat przemawiają na ich korzyść.. No, ale w końcu sędzia musiała pokazać, co to ona nie potrafi..., a później przegrywamy tego typu sprawy w Strassburgu... i my wszyscy się na to składamy...

Cholera! Czemu akurat nie poszłam wypłacić trochę hajsu? :"(

Spajdi666 napisał/a:
Cholera! Czemu akurat nie poszłam wypłacić trochę hajsu? :"(
Sądząc po avatarze, to może dlatego, że coś kiepsko wyglądasz...

@Eliot Imperio
Musisz być ładnym frajerem skoro dajesz się r🤬ać bankierom. Twój post jest oderwany od rzeczywistości. Weź kasę we własne łapy albo zacznij używać wazeliny. Dorośnij.
Musisz być ładnym frajerem skoro dajesz się r🤬ać bankierom. Twój post jest oderwany od rzeczywistości. Weź kasę we własne łapy albo zacznij używać wazeliny. Dorośnij.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie