👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Widziałem na własne oczy jak znajomy chciał wypłacić 10zł, a bankomat dawał banknot 50-cio złotowy.
Skorzystał 5x, bo miał 50zł na koncie.

Skorzystał 5x, bo miał 50zł na koncie.
Bank dał dupy, więc niech traci. Jak się pomylą na swoją korzyść, to nic klientowi nie powiedzą.

fajny niby screen itp, podaj dokładne żródło, bo taki obrazek to sobie kazdy mistrz painta moze narysować.
Węsze tu fejk aby skompromitować policje,
Węsze tu fejk aby skompromitować policje,

W "Metrze" dzisiaj jest artykuł o tym, bo tutaj widzę brakuje finału...

@borisklinga
to prawdziwe jest, czytałem o tym artykuł na gazecie (skądinąd rzetelnej...), aczkolwiek tak jak mówi Eliot: bank nas r🤬a (nie bezpośrednio tylko pośrednio oczywiście) to my możemy r🤬ać bank. A ile głosów oburzonych w komentarzach tam na gazecie było że nie wolno tak robić hehe.
to prawdziwe jest, czytałem o tym artykuł na gazecie (skądinąd rzetelnej...), aczkolwiek tak jak mówi Eliot: bank nas r🤬a (nie bezpośrednio tylko pośrednio oczywiście) to my możemy r🤬ać bank. A ile głosów oburzonych w komentarzach tam na gazecie było że nie wolno tak robić hehe.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

na końcu było ejszcze, że owi policjanci wylecieli z roboty i mieli zapłacić grzywnę. wklejaj kolego całość

@Velture wyobraź sobie, że wypłaci. Np. INGBANK z którego korzystam - są bankomaty z min. 50, i są te które wypłacają 10,20,50,100,200. Więc to Ty słabo zabłysnąłeś
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie