Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
T................3 2015-11-11, 21:42 163
Podobają ci się, co nie... pedale?
Zgłoś
~Beny 2015-11-11, 22:26 1
Fajne skosy

podpis użytkownika

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
moskalowy 2015-11-12, 0:26 8
wszędzie pedalstwo...
Zgłoś
Recydywista 2015-11-12, 1:00 29
wooon z tyyym gownem k🤬a maaac!! do c🤬ja to nie jest portal do chwalenia sie swoimi osiagnieciami czy k🤬a masą wolnego czasu chcecie poklasku k🤬a napiszcie do dziendobry tvn won won won k🤬a WON!
Zgłoś
cuurniprime 2015-11-12, 2:57 2
Fajne. Dobrze się przy tym chipsy wp🤬la.
Zgłoś
mesjasz19 2015-11-12, 5:22 10
Kalistenka to c🤬a i c🤬j a kura workout to pedał.
Zgłoś
D................y 2015-11-12, 7:02 2
niech się podciągają kurewki, niech tylko nie sp🤬olą przed garstką muzłumanów
Zgłoś
cholonek 2015-11-12, 10:06
@up

Dokładnie. Jeśli mają w tym jakiś cel - na przykład nap🤬lać albanosów i odebrać Kosowo, to ma to sens.
Zgłoś
A................t 2015-11-12, 10:09 12
Ale wszyscy macie ból dupy. Brudasy za jedną granicą, za drugą granicą ruskie, Chiny wypierają USA z morza południowochińskiego, ale po c🤬j mi kondycja, powiem, że mam konto na Sadolu to wszystkim puszczą zwieracze ze strachu.
Zgłoś
artur9933 2015-11-12, 13:22 13
Większość ludzi którzy hejtują to są p🤬dy które nie mają jakiegoś celu w życiu obranego, tylko wegetacja przed komputerem całe dnie.. Nie wiecie co to pasja i poświęcenie więc zostaje wam hejt na ludzi z jakąkolwiek pasją, do których jest wam tak bardzo daleko.
Boli was, że inni potrafią a wy nie? żałosne.
Zgłoś
T................3 2015-11-12, 20:20 5
@artur9933
Jak lubisz pooglądać umięśnionych mężczyzn to twoja sprawa. Są jednak tacy - na przykład ja - co wolą pooglądać ładne, zgrabne dziewczyny
Zgłoś
Siberian_Meat_Grinder 2015-11-12, 23:10 44
Aqualinespirit napisał/a:

Ale wszyscy macie ból dupy. Brudasy za jedną granicą, za drugą granicą ruskie, Chiny wypierają USA z morza południowochińskiego, ale po c🤬j mi kondycja, powiem, że mam konto na Sadolu to wszystkim puszczą zwieracze ze strachu.

nie no co ty - Twoje stritłorkowe mięśnie w sytuacji zagrożenia zatrzymają "pana 9mm" i "pana Bushmastera 30mm" ...

chociaż w sumie faktycznie - lepiej będzie sp🤬alać po drzewach jak szympans.

artur9933 napisał/a:

Większość ludzi którzy hejtują to są p🤬dy które nie mają jakiegoś celu w życiu obranego, tylko wegetacja przed komputerem całe dnie.. Nie wiecie co to pasja i poświęcenie więc zostaje wam hejt na ludzi z jakąkolwiek pasją, do których jest wam tak bardzo daleko.
Boli was, że inni potrafią a wy nie? żałosne.

ooo ty hipokryto - a jak ktoś napisze, że jego celem i pasją w życiu jest nieustanna masturbacja przed kompem? Kto dał Ci prawo oceniać co jest właściwe, a co nie? Nie rozumiem ... wstawiając takie bzdety szukacie jakiegoś poparcia społecznego dla swoich działań? To jest Sadistic k🤬a, a nie forum stritłorkerów liżących się wzajemnie po c🤬jach. Wstawiłeś, zostałeś zj🤬y i masz pretensje że komuś się nie podoba. Wstawiaj tam, gdzie miejsce na takie rzeczy.
Zgłoś
jaskowski 2015-11-13, 7:13 2
Niech ktoś opracuje baner z kalistenika jak z jaraniem sie pilka nozna i japonia
Zgłoś
Polak1988 2015-11-13, 9:53
Pff c🤬jnia w c🤬j
ruch fizyczny?Na dworze?Poj🤬o? Ciekawe do czego im się to przyda jak na ich drodze stanie mag a 70 LVL
leszcze :]
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie