👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jest dobry. Tobie dam piwo a jemu szklankę mleka, niech rośnie
.

bustafan napisał/a:
Jest dobry. Tobie dam piwo a jemu szklankę mleka, niech rośnie
.
Hahahaha fakt jest niski ale daje sobie doskonale rade

Kosz to gra taktyczna gdzie raczej brak miejsca na takie rzeczy, oczywiście na rozsądnym poziomie.. Widzę to tylko jako przepustkę do cipek zajaranych gimbusek ;P
Dobry gość, widać że to jego pasja, piwko leci
Sam lubię pograć w kosza, ale jak na mój rozmiar (1,75m) i stosunkowo słaby staż jest kiepskawo
Najważniejsze to wkładać serce w to, co się lubi, a gość wygląda na to, że dostaje z tego jakiś profit

Zawsze mi jeb*niec spodnie ściągał jak graliśmy, a najbardziej mnie w*urwiało jak między nogami przebiegał ;D
Piwko leci
Koleżka daje radę no i od 1:51 boisko między DSami PP się znalazło!

Koleżka daje radę no i od 1:51 boisko między DSami PP się znalazło!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie