Stadem barany zmierzały w stronę złą kierunkowo, ale przewodnik się pojawił i meczeniem zawrócił je na właściwe tory.
Akcja od 1:09
Odtworzyłem filmik bez czytania opisu, i miałem wrażenie, że zaraz ktoś autem wjedzie w to stado.
Szkoda.
N................y
2016-07-09, 1:34
fantastico napisał/a:
Stadem barany zmierzały w stronę złą kierunkowo, ale przewodnik się pojawił i meczeniem zawrócił je na właściwe tory.
Przyj🤬 bym się do opisu bo dobrze nie jest, ale widzę że robisz postępy w formułowaniu zdań
niezwyciężony napisał/a:
Przyj🤬 bym się do opisu bo dobrze nie jest, ale widzę że robisz postępy w formułowaniu zdań
c🤬jowo :/ Myślałżem, żem jednak zachowuję formę zwyczajowo przyjętą w obyciu tutejszym by rzec tak samo :/
Przecież to sa same samice, cieżko stwierdzić płeć młodych. Tak, więc przewodniczka się pojawiła....
Prawie jak posłowie pis i kaczyński
to tak jak w gimbazjum, jak cala klasa miala uciekac z lekcji a jeden "baran" potrafil zniszczyc plan i zawrocic wszystkich.
fantastico jesteś cyganem?
Poszły wszystkie w lewo ku swojej zgubie, ale wtem pojawił się ON Baranusz K.M i wskazał im właściwy kierunek
Na zdanie twe odpowiadając rzec mogę: barany meczą nie, bo beczą więc albo były to wełniane owce meczące albo zbaraniałe barany beczące, a Ty błędem omylnym w zdaniu wyraziłeś się. Mimo wszystko filmowy ten materiał rozbawił mję więc dać napój spieniony o bogów mocy muszę.
podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
"Barany poszły stadem w nieodpowiednią stronę"
A ja głupi myślałem że relacja z kolejnego marszu KOD-u...
liczyłem na to, że wylezą może na tory albo chociaż wjedzie w nie rozpędzony tir
C................l
2016-07-09, 13:24
Sądząc po opisie to były kozy,meczaly.