Prawidłowa reakcja
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Weganie nadają się do pilnowania rusztu, przynajmniej nic nie zeżrą jak już będzie gotowe
V................o
2017-05-10, 16:02
up, o ile nie będzie p🤬lił swoich farmazonów albo próbował wcisnąć sojowych żeberek, stejków z grochu itp gówien
up widze kolega obeznany w weganskim zarciu...
podpis użytkownika
asg2few
Jeśli ktoś by pomyślał to i zboczenia typu weganizm, wegetarianizm można obejść:
bierzemy prosiaka, baranka, kozę, kurę itp uszkadzamy mu kręgosłup, mamy warzywo, reszta zależy od inwencji twórczej konsumenta.
Widocznie organizator grilla nie lubi pedziów i lesb.
Kriski napisał/a:
Jeśli ktoś by pomyślał to i zboczenia typu weganizm, wegetarianizm można obejść:
bierzemy prosiaka, baranka, kozę, kurę itp uszkadzamy mu kręgosłup, mamy warzywo, reszta zależy od inwencji twórczej konsumenta.
Mnie bawią weganie którzy nic odzwierzęcego nie chcą jeść bo to morderstwo i wykorzystywanie zwierząt ale zap🤬lają w naturalnych wełnianych swetrach.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Velture napisał/a:
Mnie bawią weganie którzy nic odzwierzęcego nie chcą jeść bo to morderstwo i wykorzystywanie zwierząt ale zap🤬lają w naturalnych wełnianych swetrach.
ale wiesz że podczas powstawania wełny nie ginie żadne zwierzę chyba że owca się przeziębi...
To nap🤬lanie na wegan już się robi nudne. Niech, k🤬a, jedzą co chcą, c🤬j wam do tego. Nikt mnie nie zmusza do zaprzestania jedzenia mięsa, to po co ja mam się do nich przyp🤬alać?
podpis użytkownika
"I envy the maggots
Their stuff at least sticks together"
zaganiacz16 napisał/a:
ale wiesz że podczas powstawania wełny nie ginie żadne zwierzę chyba że owca się przeziębi...
podczas dojenia krowy tez nie ginie żadna z nich a i tak mleka ani sera się nie tkną
mazurpl napisał/a:
To nap🤬lanie na wegan już się robi nudne. Niech, k🤬a, jedzą co chcą, c🤬j wam do tego. Nikt mnie nie zmusza do zaprzestania jedzenia mięsa, to po co ja mam się do nich przyp🤬alać?
Bo się wywyższają z tego powodu, a beki z nich nie ma końca.
S................n
2017-05-10, 18:35
Sadol mnie spaczył.... zamiast vegans, przeczytałem vaginas i tak myślę za co ją wyj🤬? pedał?
Nie o takiego sadola nic nie robiłem.
podpis użytkownika
– Ha – zaciekawił się Jaskier, który właśnie zbliżył się do nich. – Więc to są te słynne tajne runy krasnoludów? Co głosi ten napis?
– „Na pohybel sk🤬ysynom!”
wiecie co z nim/a zrobic vegana dobic, wszystko na moj koszt, tak to sie robi